Eiland Muziek

Native Instruments Komplete Kontrol S25

385,00

Snel Leverbaar

Open het volledige potentieel van Komplete met deze compacte maar krachtige controller. De Native Instruments Komplete Kontrol S25 brengt ‘s werelds meest geavanceerde software-instrumenten tot leven op een ongelooflijk intuïtieve, expressieve en inspirerende manier. Het supersnelle keybed met 25 toetsen van Fatar, touchstripbediening en overzichtelijke weergave bieden een groot gebruiksgemak.

Defining Standards

Native Kontrol Standard (NKS) is een uitgebreid plug-in-formaat. Deze baanbrekende ontwikkeling, opgericht door Native Instruments, biedt een geheel nieuwe kwaliteit van software / hardware-integratie. Ontwikkelaars van derden kunnen nu hun software-instrumenten configureren om rechtstreeks toegang te krijgen tot de unieke hardwarekenmerken van het KOMPLETE KONTROL-systeem. Toonaangevende instrumentbouwers zoals Arturia, U-He en Output Audio zijn al aan boord en de lijst met NKS-partners groeit snel. Het resultaat? Ware integratie.

Multi-Purpose Touch Strips

Lever dynamische prestaties met twee ultragevoelige aanraakstrips. Ze kunnen het gedrag van toonhoogte- en modwielen nabootsen, en fysieke objecten zoals veren en stuiterende ballen voor interessante modulatiecurven. Of maak directe diensten met verschillende stapsgewijze instellingen.

Arpeggiator

KOMPLETE KONTROL’s arpeggiator verandert een noot in een volledige muzikale uitvoering. De acht regelaarknoppen beheren parameters zoals richting, snelheid, ritme, patronen en variaties. Het beste van alles is dat de uitvoer van de arpeggiator kan worden opgenomen als individuele MIDI-noten voor bewerking na de uitvoering.

Scales

De geïntegreerde schaaltoewijzingsfuncties geven u direct toegang tot een wereld van melodie. Zie noten van de momenteel geselecteerde schaal verlicht op de lichtwijzer en stel vrijwel elke muzikale schaal in op de witte toetsen. Het zal zelfs ‘verkeerde’ noten opnieuw in kaart brengen, zodat u altijd op de juiste toonhoogte bent.

Chords

Activeer de akkoordmodus en maak een rijke harmonische uitvoering door afzonderlijke toetsen te bespelen. Breng akkoorden in kaart door eenvoudig modus en inversie te selecteren, of door een akkoordenset te laden – klaar-om-te-spelen progressies om uw eigen composities te inspireren en te vergroten.

Native Browser

Instrumenten van derden worden door de fabrikant zelf getagd en zorgen ervoor dat deze tags relevant en nuttig zijn. NKS-instrumenten verschijnen naast je KOMPLETE-instrumenten in de Native Browser – totale browse-unificatie.

Native Map

Native Map wordt ook uitgebreid naar instrumenten van derden. Dit betekent dat plug-infabrikanten ontwerpen kunnen ontwerpen die specifiek bij het instrument passen. En dat u automatisch nuttige, van muziek relevante parameters krijgt toegewezen aan de acht bedieningsknoppen wanneer u een NKS-instrument laadt.

Light Guide

Light Guide zorgde voor een revolutie in de afspeelbaarheid toen deze op de KOMPLETE KONTROL S-serie toetsenborden verscheen. Nu kunnen instrumenten van derden deze in de branche eerste technologie gebruiken om eenvoudig belangrijke schakelaars, voorbeeldtoewijzingen en toetsenbordsplitsingen weer te geven.

Smart Play

Every NKS plug-in is set up to make use of the creatively-empowering Smart Play features in the KOMPLETE KONTROL software – including the touch strips, scale mapping, Chord Sets, and the powerful arpeggiator.

0