Roli Seaboard Block

259,00

Op Vooraad

Beschrijving

Super Powered Keyboard

Maak verbazingwekkend expressieve muziek op een draagbaar, krachtig toetsenbord. Raak en vorm je geluid op het zachte, drukgevoelige muzikale oppervlak van Seaboard Block. Speel een krachtig zelfstandig instrument – en verleng de kracht door verbinding te maken met andere blokjes.

 

Every movement is musical

Searing solo’s, cinematografische soundscapes, en eenvoudige schetsen starten met een moment van aanraking. Dan groeien de muzikale mogelijkheden. Maak muziek met vijf dimensies van aanraking (5D Touch) op een uniek responsief oppervlak. Expressie is binnen handbereik, zodat u een muzikaal idee tot leven kan brengen.

A suite of software for any music maker

Elk Seaboard Block komt met vier krachtige muziekproductieprogramma’s. Er is iets voor iedereen – van beginners tot pro’s.

Noise

Begin met muziek met NOISE, een gratis app die honderden geluiden bevat. Het koppelt draadloos met Seaboard Block, zodat u overal kunt spelen waar u een aangesloten apparaat hebt.

Equator Player

Blader 200 gratis geluiden op een desktop geluidsspeler op basis van Equator, ROLI’s vlaggenschip soft synth en geluidsmotor.

Strobe2 Player

Een desktop-geluidsspeler versie van de bekroonde polysynth van FXpansion met 50 voorinstellingen en 3 macro’s om mee te spelen.

Tracktion Waveform

Een spannend digitaal audio werkstation van Tracktion. Waveform integreert naadloos de multidimensionale expressiegegevens van Seaboard en helpt u om uw projecten te visualiseren en te bewerken met een aantal functies die toegankelijk zijn voor leerlingen, maar ook krachtig voor professionals.

BLOCKS Dashboard

Beheer muzieksoftwareprogramma’s buiten de NOISE- en Equator-omgeving. Seaboard Block wordt een veelzijdige controller voor Ableton Live, Logic Pro X, en andere plug-ins en programma’s.

MaxMSP

Duw de grenzen van muzikale creativiteit met Max MSP, een open-ended omgeving voor plug-in ontwikkeling. Drie maanden gratis test met Seaboard Block.

From stage to studio to everywhere in between

Voer er mee op het podium. Maak er mee mee in je studio. Gooi het in je tas en breng het naar het cafe – het is zo lichtgewicht als een tijdschrift. Seaboard Block is een ongelooflijk veelzijdige controller die overal op een muzikale set-up past.

 

Advanced music technology is more accessible than ever

Seaboard Block is de nieuwste, kleinste, meest draagbare Seaboard, een bekroonde familie van instrumenten, beschouwd als “de toekomst van het toetsenbord.Seaboard Block beschikt over ROLI’s han SEA interface technologie, die sensoren en een siliconen oppervlak integreert en elk moment van touch muziek.

 

Specificaties

Connectivity/PortsUSB C

MIDI Out

Power

Volle Midi controlls over usb en Bluetooth

4 DNA Connectors

Batterij10 Uur In Gebruik

4 uur oplaadtijd

Bluetooth15 Meter Bluetooth Bereik
Systeem Vereisten 

iPhone 6, 6 Plus or newer.

iPad air or newer.

iOS 9.0 or above. Mac OSX 10.10

Windows 10

 Afmetingen

Hoogte24,7 mm

1 inch

Breedte282 mm 

11 inch

Diepte141 mm

5-1/2 inch

Gewicht650 gram

1.43 pounds