Medeli A1000

565,00

Op Vooraad

Beschrijving

Aangedreven door de nieuwste geluidstechnologie en de verbeterde stijlmotor, biedt A1000 u de meest verbluffende realistische stemmen en begeleidingen. 16-sporen sequencer, stijlmaker, 4-delige arpeggiator, audiospeler en recorder, toewijsbare controllers, enorm gebruikersgeheugen en andere krachtige functies zijn allemaal gemakkelijk toegankelijk via het geoptimaliseerde high-definition touchscreen met grafische gebruikersinterface.

Meer polyfonie, meer mogelijkheid

Aangedreven door MIST synth (Multiple IC Synchronized Technology), heeft A1000 128 polyfonie. A1000 is in staat om de begeleidingen en achtergrondtracks, evenals de toetsenbordvoices, te presenteren met een rijk en verbazingwekkend geluid. Je virtuele band wordt nu echt.

Synth van de volgende generatie

Dankzij de MARS-technologie van Medeli (Massive-vector Advanced Realistic Synthesize-technologie), zijn nieuw gegenereerde geluiden niet langer beperkt tot de basis van traditionele snelheid, lengte en envelopparameters. Elke noot van de A1000 is naadloos geïntegreerd met onbeperkte lagen met samples en verschillende wijzigingen, voor meer details en authenticiteit.

Geavanceerde stijlmotor

A1000 biedt 240 verfijnde vooraf ingestelde stijlen van verschillende muzikale genres, met deze geavanceerde stijlmotor kan elke stijl u helpen bij het produceren van songs van professionele kwaliteit. Elke stijl bevat 2 intro’s, 2 eindes en 4 vullingen. De 4 variaties bieden elk een ander niveau van instrumentatie of activiteit, waardoor het nummer kan worden opgebouwd en afgewisseld tussen secties. Speel gewoon een paar akkoorden op het toetsenbord, A1000 geeft u meteen een volledige bandervaring.

4x verbeterde arpeggiatoren

Met A1000 heb je 4x keyboardpartijen, 4x arpeggiators, 4x harmonie, 4x choppers, etc. Werk samen met de 6 performance geheugenschakelaars, je hebt duizenden combinaties en bijna onbeperkte muzikale mogelijkheden, 4x je uitvoering versterkend.

 

Inspirerende componeerassistent

Nu heb je geen substantiële expertise, apparatuur en tijd nodig om van je idee een compleet nummer te maken op dezelfde manier als een professionele muzikant of arrangeur. A1000 beschikt over een 16-sporen sequencer en u kunt één spoor tegelijk opnemen, of u kunt alle 4 keyboardparts, arpeggiators en stijl tegelijkertijd opnemen. U kunt de opgenomen noten kwantiseren of het volume en de pan van elke track fijn afstemmen. U kunt uw werk opslaan als een standaard MIDI-bestand op het toetsenbord of op een SD-kaart voor delen of verder bewerken.

Stijlmaker

Met de stijlmaker bent u vrij om de vooraf ingestelde stijlen te bewerken of uw eigen stijlen op A1000 te maken. U kunt elke track van een stijl opnemen, de akkoord reagerende parameters instellen, de voiceselectie wijzigen en het volume en de pan van de tracks fijn afstemmen. U kunt zelfs de gedetailleerde snelheid en lengte van elke noot bewerken. Probeer uw A1000 te personaliseren voor meer plezier.

Toewijsbare controllers

A1000 is een krachtige controller, compleet met 2 toewijsbare knoppen, 6 toewijsbare knoppen, 1 toewijsbaar pedaal. U kunt hun functies eenvoudig instellen door te kiezen uit tientallen selecties, waaronder envelopparameters, reverb- en choruszendwaarden, arpeggiatorpoort en resolutie. U kunt ook de betreffende keyboardparts benoemen en MIDI-berichten verzenden via de MIDI-out of een USB MIDI.

 

Klaar voor audio

Traditioneel is het spelen en opnemen van audiogegevens op een toetsenbord nooit eenvoudig, maar bij A1000 is dit niet het geval, omdat de audio-engine diep in de kern is geïntegreerd. Sluit gewoon een standaard USB-stick aan, u kunt ervoor kiezen om een ​​MP3- of WAV-bestand op het aanraakscherm af te spelen. Als u uw uitvoeringen of inspiratiemomenten wilt vastleggen, drukt u gewoon op de knop Audio Record, een WAV-bestand van CD-kwaliteit wordt opgenomen.

Enorm gebruikersgeheugen

A1000 heeft enorm intern flash-geheugen voor gebruikersinhoud. U kunt maximaal 500 gebruikerssongs, 500 gebruikersstijlen, 500 gebruikersstemmen, 500 arpeggiatorpatronen, 500 uitvoeringsgeheugenbanken in het toetsenbord opslaan. Dit zal je creativiteit echt ontketenen. U kunt nu uw eigen muziek maken en opslaan of muzikale inhoud van andere apparaten opslaan zonder u zorgen te maken over de geheugencapaciteit.

High-definition touchscreen

Uitgerust met een 7-inch high-definition full-colour touchscreen, geeft A1000 alle informatie en parameters duidelijk en grafisch weer, waardoor elke bewerking eenvoudig en gemakkelijk is.

USB-stick

Het is gemakkelijk om bestanden te bezoeken op een standaard USB-stick op A1000. Kies eenvoudig een bestand, voer het uit en A1000 herkent automatisch het bestandstype en laadt de juiste engine om een ​​stijl te starten, een stem te selecteren of een nummer te spelen. U kunt ook de USB-stick bezoeken vanuit de stijl-, nummer- of stemselectie-interface en gemakkelijk schakelen tussen interne en USB-inhoud.

Krachtig luidsprekersysteem

A1000 heeft een nieuw ontworpen krachtig stereoluidsprekersysteem en biedt een volledig, gebalanceerd geluid met rijke woof en heldere hoge tonen.

Evolvable besturingssysteem

Het besturingssysteem, de DSP-motor en de soundbank van A1000 zijn volledig te upgraden. Het is mogelijk om in de toekomst nieuwe functies of vooraf ingestelde muziekinhoud aan A1000 toe te voegen.

 

Specificaties

 

<td

Toetsen61-toets (aanslaggevoelig)
Display7 inch Touchscreen
Polyfonie128 (max)
Stemmen672
256 GM500 Gebruiker instelbaar
Stijlen240 Presets

500 in te stellen door gebruiker

Style CreatorJa
O.T.S.JA
Sequencer500 gebruikerssongs 16 Tracks
Demo Song2
Muziek bibliotheek90 vooraf ingestelde nummers; Score Display
Audio PlaybackWAV/MP3/WMA
Audio Recorder44.1K / 16bit
Score DisplaySMF MIDI
External DriveUSB (32GB Max)
Afmetingen L x H x B (mm)970 x 398 x 185
Gewicht (kg)10,6