Eiland Muziek

Bose S1 Pro Systeem

580,00

Snel Leverbaar

Klink als een pro, altijd en overal

Laat iedereen horen hoe jij op je best klinkt met het Bose S1 Pro multi-position PA system. De S1 Pro is ontworpen voor musici en dj’s en voor gebruik als PA. Het is de ultieme alles-in-één: PA, vloermonitor, oefenversterker en Bluetooth®-muzieksysteem voor alle plekken en gelegenheden. Dankzij de lichte, stevige behuizing met ingebouwde handgreep is dit systeem eenvoudig overal mee naartoe te nemen. En als je er eenmaal staat, kun je dankzij de gratis meegeleverde oplaadbare lithium-ionaccu urenlang optreden.

 

Een metgezel voor onderweg

De robuuste S1 Pro weegt circa 6,8 kg en is moeiteloos te dragen van de auto naar het evenement.

 

Klink als een pro

De S1 Pro heeft een volwaardige mixer met 3 kanalen met reverb en Bluetooth-streamingfunctionaliteit. Snel klaar voor fantastisch geluid, dankzij ToneMatch-verwerking voor microfoons en akoestische gitaren, terwijl je draadloos muziek afspeelt met je mobiele apparaat.

 

Toegift na toegift

Treed overal urenlang op dankzij de optionele oplaadbare lithium-ionaccu. Berg de accu op in het speciale opbergvak en gebruik de snellaadfunctie als je even vlug moet opladen.

 

Neerzetten en spelen

Ingebouwde sensoren en meerdere richtposities zorgen voor optimaal geluid vanuit elke positie: op de vloer, op tafel of zelfs bevestigd op een luidsprekerstatief. En dankzij Auto EQ klink je altijd op je best.

 

Til je optreden naar een hoger niveau, waar je ook bent

Jouw muziek is belangrijk voor je en voor de mensen voor wie je speelt. De S1 Pro is de ultieme PA, vloermonitor en oefenversterker die je overal mee naartoe kunt nemen.

 

 

Specificaties:

Main Section

Inputs2 XLR/-combo-ingangen,

¼” 3,5mm-ingang
Bluetooth-ingang

Outputs

TRS-lijnuitgang

BluetoothJa

 

 Dimensions

Width240 mm
Height330 mm
Depth284,5 mm
Weight6.8 kg

 

Accesoires

In de doosS1 Pro system
Beschermhoes
Netsnoer
Gratis meegeleverd 

oplaadbare lithium-ionaccu