Aanbieding!

Bose F1 Model 812 Flexible Array Actieve Luidspreker

1.189,00 965,00

Op Vooraad

Beschrijving

Aanpasbaar verticaal dekkingspatroon

De Bose F1 Model 812 flexible array is de eerste draagbare actieve luidspreker waarmee u het verticale dekkingspatroon kunt aanpassen. Duw of trek de array in positie om het gewenste dekkingspatroon te creëren: ‘Recht’, ‘C’, ‘J’ of ‘Omgekeerde J’. Nadat het systeem is geïnstalleerd, past het automatisch de EQ aan voor elk dekkingspatroon, om zo de optimale toonbalans te behouden. Waar u ook speelt, u beschikt altijd over de juiste dekking voor de juiste ruimte.

De exclusieve flex array kan worden geconfigureerd in vier unieke vormen (‘Recht’, ‘C’, ‘J’ of ‘Omgekeerde J’). Zo kunt u het optimale dekkingspatroon voor de toepassing kiezen.
De line array met acht drivers voor de hoge en middentonen is bevestigd op een speciale waveguide van 100 graden en draagt bij aan een brede, consistente dekking.
De krachtige 12-inch driver voor lage frequenties zorgt voor een krachtig laag.
Het Bi-amp ontwerp heeft twee krachtige, klasse-D versterkers om de flex array en 12-inch LF-driver afzonderlijk van stroom te voorzien.
Twee ingangskanalen met onafhankelijke volumeregeling en lijningang/microfoonschakelaar op kanaal 1
Kan aan de F1 subwoofer worden gekoppeld voor een betere basrespons.

Hoge prestaties
Het systeem heeft een flexibele array van acht krachtige drivers voor de hoge en middentonen, een 12-inch subwoofer, een lager crossover-punt en een versterker van 1000 watt. Het levert hoge SPL-prestaties, maar behoudt een vocale en mid-range helderheid die aanzienlijk beter is dan bij conventionele luidsprekers.

Zo werkt het
De acht drivers van de F1 Model 812 flexible array loudspeaker zijn bevestigd op een speciaal ontworpen flexibele klankkast. Duw of trek de array in de gewenste positie om vier verticale dekkingspatroon te creëren: ‘Recht’, ‘C’, ‘J’ of ‘Omgekeerde J’. Nadat het systeem is geïnstalleerd, past het automatisch de EQ aan voor elk dekkingspatroon, om zo de optimale toonbalans te behouden.

Voor een beter laag
Wanneer u krachtiger laag nodig hebt, voegt u gewoon de Bose F1 subwoofer toe. Deze levert het vermogen van grotere basmodules in een compacter ontwerp dat eenvoudiger te vervoeren is. Doordat het luidsprekerstatief in de behuizing van de subwoofer is geïntegreerd, hebt u dit altijd bij de hand, zodat u het geheel snel en eenvoudig kunt installeren. De kabels kunnen netjes worden weggewerkt in de kabelgeleiders.

De luidspreker en de subwoofer hebben elk 1000 watt vermogen, wat betekent dat u vrijwel elke ruimte met geluid kunt vullen.

Gemakkelijk te vervoeren
Het systeem is nu ook nog gemakkelijker te vervoeren. De luidspreker en subwoofer zijn voorzien van strategisch geplaatste handgrepen en een uiterst duurzame, lichte behuizing van composietmaterialen voor eenvoudig vervoer.

Specificaties

 

Frequentierespons (-3 dB)52 Hz – 15,5 kHz
Frequentiebereik (-10 dB)43 Hz – 20 kHz  
Nominale verspreiding100° H x 40° V  
Maximale SPL op 1 m132 dB SPL (piek)  
Nominaal vermogen1000 W
Totaal in de doos1 F1 Model 812 loudspeaker  
1 IEC-kabel  
1 Gebruikershandleiding

 

 

 

Afmetingen: F1 Model 812 Luidspreker   

Hoogte66,47 cm  
Breedte33,43 cm  
Diepte37,25 cm  
Gewicht20,18 kg

 

 

 Afmetingen: F1 Systeem Gestapeld

Hoogte186,80 cm
Breedte41,02 cm
Diepte44,85 cm  
Gewicht45,70 kg