Ibanez AE205 Brown Sunburst

435,00

Op Vooraad

Beschrijving

AE body

Ontworpen voor projectie, balans en comfort, biedt de perfect gevormde hedendaagse lichaamsvorm van de AE het beste van alle werelden.

T-bar onderzadelpick-up

Het doel bij het ontwerpen van de AE was het minimaliseren van openingen in de gitaarbody, evenals de grootte van de elektronische componenten. De T-Bar-onderlader is voorzien van centraal geplaatste bedrading waardoor onevenredige accenten worden voorkomen en het volume van elke snaar gelijk wordt.

Scallop X Bracing

De AE is voorzien van bracing die ontworpen is om het complete sonische spectrum van de gitaar te projecteren. Van diepe, robuuste dieptepunten; door een soepel, uitgesproken middenbereik; voor heldere, heldere hoogten – het AE X-bracingontwerp levert de complexe boventonen die alleen aanwezig zijn in akoestische instrumenten van de hoogste kwaliteit.

Ibanez Advantage ™ brugpennen

Deze pinnen zijn echt een voordeel ten opzichte van ouderwetse pinnen. Advantage ™ -pinnen zijn gemakkelijker af te halen en gemakkelijker in te brengen dan standaard pinnen. Een speciaal bolvormig uiteinde maakt de pin gemakkelijk vast te pakken en voorkomt ook dat de pin te ver naar binnen wordt geduwd. Het beste van alles is dat met Advantage ™ de pen en de snaar blijven zitten.

Specificaties:

ModelAE Body
TopSolid Sitka Spruce
BracingIbanez Original Scalloped X bracing / Tone Projection Back Bracing
Back & SidersOkoume
NeckAE/ Nyatoh Neck
FingerboardKatalox
Bridge and NutKatalox / Bone
RosetteAbalone and Maple
InlaySpecially designed Wooden Vine
FinishGloss
Scale Length651 mm
Nut Width44 mm
Bridge PinsIbanaez Advantage
PickupIbanez T-bar undersadle with custom Electronics