PRS MT15 + 1×12 Cabinet

850,00

Op Vooraad

Beschrijving

Lunchbox Hero
“We wisten dat we een versterker met een laag wattage wilden. De uitdaging was om veel toon en functies in een kleine doos te krijgen. We zijn allemaal weggeblazen door hoe het is afgelopen. Het wordt geweldig voor iemand om het uit de doos te halen, alles op het middaguur in te stellen en het geweldig te laten klinken. “- Mark Tremonti

De MT 15 is een commanderende tweekanaals versterker met gebalanceerde agressie en articulatie. Aangedreven door 6L6 buizen, heeft de MT 15 een groot, gedurfd geluid, zodat je zwaar kunt kloppen met ritmes maar ook zangtonen uit één versterker kunt krijgen. Of je nu opneemt, oefent, schrijft of een kleine kamer speelt, deze versterker heeft alles wat je nodig hebt.

Het ontwerp van de MT 15 begon met zwaardere spelers in gedachten, maar uiteindelijk heeft het spelers van alle genres veel te bieden. Net als de PRS Archon-versterker heeft de MT 15 vijf versterkingsfasen vóór de Master voor volledige, weelderige vervorming. Het versterkingskanaal krijgt een grote, dikke toon met massieve, strakke lage tonen, maar verliest nooit zijn gearticuleerde nootdefinitie of geweldige leadtoon. Het schone kanaal is helder en chimey, goed met akkoorden en fingerstyle spelen – of met een foto of niet. Het schone kanaal beschikt ook over een push / pull boost-bediening die een beetje overdrive toevoegt voor old school crunch. Welke toon u ook kiest, de MT 15 blijft evenwichtig over het spectrum met een zachte, zachte toon die u niet afbijten.

Extra functies zijn onder meer een effectlus en bias-regelaars die toegankelijk zijn vanaf het achterpaneel voor onderhoudsgemak. Ondanks zijn 15 watt klinkt de MT 15 meer als 50, dus een halfvoedingsschakelaar die de MT naar 7 watt brengt, is een welkome aanvulling. Waar het op neerkomt, de hoeveelheid functies, de hugeness van het geluid en de rauwe paardenkracht van het circuit maken de MT 15 een indrukwekkende lunchbox-held.

De MT 15 is de eerste kenmerkende versterker van Mark Tremonti.

Specificaties MT15

ELECTRONICS
Wattage (Nominaal)15/7 (Schakelbaar)
FRONT PANEL CONTROLS
Gain ChannelGain

Master

Treble

Middle

Bass

Clean ChannelVolume

Treble (with pull Boost)

Middle, Bass

GlobalPresence

Channel Switch Toggle

Standby

Power

BACK PANEL FEATURES
InletFused Power Inlet (IEC)
Effects LoopLoop Return, Loop Send
BiasVaste Bias, verstelbaar (bias-aansluitingen toegankelijk vanaf achterpaneel)
Kanalen2
TUBES
Power Tubes2x 6L6GCMS
Pre-amp Tubes6x JJ EC83S
MEASUREMENTS
Amp Breedte14″
Amp Diepte8″
Amp Hoogte7.25″ (with feet)
Amp Gewicht17.8 lbs
ACCESSORIES
Included Accessories1-Button Footswitch (Channel Gain/Clean), Amp Cover

Cabinet 1X12 Closed Back

Specificaties
HoutBirch Plywood
KleurStealth met gesloten “Weave” Zwart Grilldoek
SpeakerG12T-75
Power-Handling75 Watts
Impedance16 Ohms
Afmetingen
Amp  Breedte10.5”
Amp Lengte24″
Amp Hoogte18″
Amp Gewicht37.6 lbs