Headrush FRFR-108

259,00

Snel Leverbaar

Beschrijving

HeadRush FRFR-108

Het HeadRush pedaalbord en gigboard hebben de markt bestormd met baanbrekende innovatie in FX- en Amp-modellen. Nu je je rig hebt verheven tot de nieuwe innovatieve normen van de hedendaagse modelers, vertrouw je niet op de beperkte frequentierespons van een traditionele versterker of PA-luidsprekers. U hebt de FRFR-108 nodig.

De HeadRush FRFR-108 is een lichtgewicht 2000 watt full-range, flat-response aangedreven kast die perfect aansluit op uw HeadRush pedaalbord, gigboard of een andere multi-FX / amp-modelleerder om u een realistisch kamervullend geluid te geven met het authentieke gevoel van een luidspreker die lucht duwt.

We hebben de HeadRush FRFR-108 speciaal voor jou, de veeleisende gitarist / bassist, gebouwd. Daarom hebben we ons gericht op de belangrijkste functies die u eist:

Als u de prestaties van uw HeadRush Pedalboard, Gigboard of een andere FX / Amp Modeler wilt verbeteren, is uw zoekopdracht voltooid. Je hebt de HeadRush FRFR-108 gevonden!

 

Kenmerken

Speciaal stemhebbende 8-inch woofer en hoogfrequent compressiedriver leveren een precieze volledige respons over het gehele frequentiebereik zonder kunstmatige kleuring
2000 watt piekvermogen levert helderheid, kracht en voldoende hoofdruimte voor elke locatie
(2) XLR / TRS 1/4-inch combo-ingangen met onafhankelijke volumeregeling en clipindicator
Contour EQ-schakelaar helpt je door modderig klinkende podiummixen te snijden
Ground-Lift-schakelaar elimineert ongewenst geluid op locaties met aardingsproblemen
XLR-uitgang stuurt uw mix naar de voorkant van het huis of verbindt extra FRFR-108-kasten
Lichtgewicht (19lbs) en flexibel kantelbaar kastontwerp dat ook op paal kan worden gemonteerd