Eiland Muziek

Aanbieding!

PRS SE Paul’s Guitar Fire Red

950,00 844,00

Beschikbaarheid: Op Vooraad

De gitaar van SE Paul is een geweldig voorbeeld van ontwerp, engineering en teamwerk. Het is zo dicht bij huis als we binnen de SE-serie kunnen krijgen, en ik ben er erg trots op, “Paul Reed Smith.

De gitaar van de SE Paul levert veel “PRS”, beginnend met klank en veelzijdigheid. De TCI “S” hoge tonen en bas pick-ups leveren een zeer puur, vintage geluid. De gitaar van de SE Paul heeft twee mini-tuimelschakelaars tussen de volume- en toonknoppen. Met deze opstelling kunnen spelers een of beide pickups in de echte single-coil modus gebruiken, wat de helderheid en het unieke karakter van vintage single-coil tonen in zowel single-coil als humbucking-posities levert. Dit is het eerste model dat deze elektronische stijl aanbiedt buiten de Private Stock- en Core-lijnen. Evenzo is de PRS stoptail-brug dezelfde bewerkte stoptail met koperen inzetstukken als gespecificeerd op de Core Paul’s Guitar.

“De Paul’s Guitar, de moderne Eagle voordat het is geweest, gaat altijd over de nieuwste ontdekkingen van Paul in het maken van gitaar. Jack Higginbotham, COO, PRS Guitars zei: “Om deze gitaar in de SE-serie te brengen, wisten we dat de toon, functionaliteit en speelbaarheid goed moesten zijn en consistent moesten zijn.” “We vinden dat deze gitaar veel waarde biedt voor spelers.”

 

Body

Top WoodCarved Maple w/ Flame Maple Veneer
Back WoodMahogany

Neck

Number of Frets22
Scale Length25″
Neck WoodMahogany
Neck ShapeWide Fat
Fretboard WoodRosewood
Fretboard InlayBirds

Hardware

BridgePRS Stoptail with Brass Inserts
TunerPRS-Designed Tuners
Hardware TypeNickel

Electronics

Treble PickupTCI “S” Treble
Bass PickupTCI “S” Bass
ControlsVolume & Tone Control with 3-Way Toggle Pickup Selector & Two Mini-Toggle Coil-Tap Switches
0