Roland TR-8 Rhythm Performer

485,00

Snel Leverbaar

Beschrijving

De TR-8 is een zeer uitgebreide drumcomputer, die de legendarische klank, look en feel van de TR-808 en TR-909 samensmelt en overtroeft met moderne eigenschappen en functies. Nieuwe, karakteristieke klanken in combinatie met de klassieke effecten. Live patronen manipuleren zoals nooit tevoren door middel van degelijke, intuïtieve bedieningselementen. Het is de TR…maar dan geëvolueerd.

 

De TR-8 is helemaal van scratch ontworpen en built-to-last door zijn robuuste knoppen die zeer intuïtief geplaatst zijn. Alle regelaars voelen degelijk en voorspelbaar aan en elk druminstrument heeft robuuste, “bespeelbare” faders. Talloze veelkleurig verlichte knoppen geven in realtime feedback tijdens het spelen en zorgen voor een opvallende podiumact. Ook naadloos omschakelen tussen programmeren en spelen is geen enkel probleem. Van subtiele snare fills tot totale glitch meltdowns, de TR-8 voelt zich er in thuis.

 

Een nieuwe performancefunctie genaamd Scatter, geeft je gedetailleerde realtime controle over variaties in je patronen en over inkomende signalen van externe bronnen. Reverse, glitch, gate, truncate, stutter en allerlei andere ritmische variaties zullen je creativiteit op de vrije loop laten. Switch naadloos tussen Scatterpatronen en schakel Scatter snel in en uit voor coole ritmische variaties, waar en wanneer je maar wilt.

 

Specificaties:
– Stepsequencer (16 steps)
– 16 drumkits
– Analog Circuit Behavior voor authentieke klank
– Backlit buttons
– Effecten per step
– Externe input met side-chaining
– Scatter-effect om grooves realtime te tweaken
– Pattern copy, pattern randomization
– Vier soorten ‘rolls’: 8th, 16th, VARI 1 en VARI 2
– Twee analoge outputs
– Volledige parallele outputs via USB
– Afmetingen: 400 x 260 x 65 mm
– Gewicht: 1.9 kg
– Kleur: zwart