Denon DN-D4500 MK2 CD/MP3/USB Mediaspeler

649,00

Uitverkocht

Beschrijving

De DN-D4500 is al jaren één van de populairste CD-spelers op de markt. Hij is met name geliefd bij horecazaken, omdat het een degelijke speler is die simpel te bedienen is. Denon komt nu met een update en dit is dan ook de DN-D4500MK2. Wat kan er nog verbeteren aan deze topspeler? Het grootste verschil is dat er aan de voor- en achterzijde van de speler een USB-slot is ingebouwd. De voorste is vooral geschikt voor USB sticks, de achterste voor bijvoorbeeld een externe harddisk. Vanaf nu kunnen dus ook WAV of MP3-bestanden worden afgespeeld.

 

De reden dat de DN-D4500 zo’n succes is, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat hij alle standaard functies biedt met een overzichtelijke layout. Het mooie is dat er echter ook nog enkele functies opzitten die niet zo standaard zijn. Deze speler biedt namelijk ook een naadloze loopfunctie, waarbij het looppunt tot op de miliseconde kan worden bijgesteld. En natuurlijk zitten ook de hot cues terug te vinden op deze verbeterde versie.  

 

De DN-D4500MK2 bestaat uit 2 delen, een controllerunit en een afspeelunit. Beide delen zijn 2 HE hoog en 19 inch breed, zodat ze eenvoudig in een standaard flightcase of rack geplaatst kunnen worden. Denon stond al bekend om zijn topkwaliteit en dat is bij deze speler dan ook niet anders. Een product waar iedereen, DJ of horecazaak, jaren plezier van zal hebben.

 

Specificaties:
– Speelt audio af van CD, MP3 CD en USB opslagmedia
– MP3 CD zoeksysteem
– CD Text/ID3 Tag ondersteuning
– Ook geschikt voor het afspelen van CD-R/RW
– 2 Hot Starts/Stutter per speler
– 2 Naadloze loops per speler
– Power on playback functie
– Pitch Control tot 100% bij CD’s en 16% bij MP3’s
– Platter Hold (Jog Bend): ±99% max
– Key Adjust
– Sleep functie
– Shock Proof Memory (Audio CDs: 20 sec, MP3s: 100 sec)
– Instant Start
– Hoogte: 4 HE
– Breedte: 19 inch
– Spanning: 230V AC, 50Hz
– Afmetingen controller unit: 482 x 88 x 62 mm (B x H x D) zonder voetjes
– Afmetingen: lade unit: 482 x 88 x 252 mm (B x H x D) zonder voetjes
– Gewicht controller unit: 1,9 kg
– Gewicht lade unit: 6,2 kg