Yamaha PSR-S775 Digital Workstation

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 1.133,13

Eiland Prijs: € 1.059,00Yamaha PSR-S775 Digital Workstation

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De PSR-S775 is een workstation voor professionele performance met meer content en een grote geheugencapaciteit voor expansion packs, dan het voorgaande PSR-S770-model. De PSR-S775 is uitgerust met een groot aantal krachtige speelkenmerken, flexibele audio-opname- en -weergavefuncties en een microfoon/gitaar-ingang, waardoor hij ideaal is voor livegebruik op het podium, in de studio en thuis.

1460 Voices, including Super Articulation voices and Organ flutes, 50 Drum/SFX kits, and 480 XG voices
- 433 Styles, including 30 Session Styles, 15 DJ styles and 1 Free Play
- Half bar fill-in and Mono legato function
- 280 MB on-board memory for expansion data
- Mic/Guitar input for use when singing or collaborating with other performers
- USB audio playback with time stretch, pitch shift, vocal cancel and MP3 lyrics display functions

 

Krachtige functies voor liveoptredens

De PSR-S775 beschikt over twee toewijsbare live-controllers, een modulatiewiel en twee toewijsbare pedaalingangen, om ervoor te zorgen dat u volledige controle hebt over voices, stijlen, effecten en andere functies tijdens liveoptredens. De nieuw geïmplementeerde functie halvemaat-fill-in en Mono Legato breiden de variatie van uw spel uit. Live control-instellingen kunnen direct vanuit het registratiegeheugen worden opgeroepen.

Laat uw muziek u naar nieuwe plaatsen voeren

Met Voice & Style Expansion Packs kunt u de PSR-S775 aanpassen met een brede variatie aan aanvullende content van over de hele wereld. Als deze in het keyboard worden geladen, hebt u onmiddellijk toegang tot authentieke nieuwe geluiden, ritmes en begeleidingen in de muziekstijl van uw keuze. Gebruik de Yamaha Expansion Manager om individuele sets met uitbreidingsgegevens samen te stellen met content van verschillende packs en gebruik te maken van de geheugencapaciteit van 280 MB van het instrument. U kunt zelfs uw eigen voices maken, gebaseerd op uw samplebibliotheek.

Zorg dat het geluid écht klinkt

Geniet van realistische Super Articulation-voices, Organ Flutes en vele andere geluiden van de legendarische Tyros-serie. De magnifieke geluidskwaliteit, minutieus gesamplede voices en het uitgebreide pakket effecten van de PSR-S775 brengen uw prestaties op een nieuw niveau van authenticiteit.

Aantrekkelijke geluidsbibliotheek met een breed scala aan genres

Naast een grote verscheidenheid aan content van de PSR-S770, zijn populaire pakketten zoals Euro Dance of Salsa pack voorgeïnstalleerd in de PLUS-categorie.

Fantastisch voor zangers, zangeressen en gitaristen

De PSR-S775 is uitgerust met een microfoon/gitaaringang waardoor u gemakkelijk zang of gitaarpartijen aan uw liveoptreden toevoegt. Sluit gewoon een microfoon aan en u kunt zonder enige moeite een van de veelzijdige effecten van de PSR aan de zang toewijzen. Of sluit een gitaar aan en pas de parameters aan uw voorkeur aan en emuleer het geluid van uw favoriete muzikanten of creëer uw eigen geluid!

USB-audioweergave met flexibele functies

Of u nu uw livespel opluistert met begeleidingstracks uit uw muziekbibliotheek of uw feest opleukt met karaoke, de functies voor timestretching, toonhoogte verschuiven, zangstem onderdrukken en mp3-songtekstweergave voegen diepte en veelzijdigheid toe aan elk muzikale evenement.

Extra informatie

Merk Yamaha
Kleur Nee