PRS SE Standard 24 Vintage Cherry

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 615,25

Eiland Prijs: € 575,00PRS SE Standard 24 Vintage Cherry

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De PRS SE Standard 24 is perfect als eerste gitaar of de laatste gitaar die je ooit nodig zult hebben en vormt een getrouwe weergave van het fundamentele ontwerp van het Custom 24, het vlaggenschipmodel van PRS, met volledig mahonie bodyconstructie. Deze gitaar heeft klassieke PRS-afspraken, waaronder een 24-frets mahonie hals (set halsconstructie), palissander toets met vogelinlegsels, 85/15 "S" pickups, en de PRS gepatenteerde gegoten tremolo, resulterend in een gitaar die goed werkt en klinkt zo goed aangesloten rechtstreeks op een versterker als deze door een pedaalbord loopt.

 

De SE Standard 24 is een modern instrument met een krachtige stem voor spelers die een solide, betrouwbare gitaar eisen.

 

 

 


"Met zoveel aspirant-spelers die het eerste jaar moeilijk met gitaar konden spelen, wisten we dat we een betaalbare gitaar wilden leveren die spelers niet hoefden te bestrijden. We willen dat de gitaar je inspireert om te spelen; het kan niet iets zijn waar je je zorgen over hoeft te maken of gewoon goed moet werken. Dus hoewel de [SE] -standaarden onze eerste poging zijn tot een prijsniveau van minder dan $ 500, betekent dat niet dat we concessies hebben gedaan aan toon, veelzijdigheid, speelbaarheid of betrouwbaarheid, "zei Jack Higginbotham, COO, PRS Guitars. "We zijn erg trots om deze gitaren aan de wereld aan te bieden."

 

 

mono chann Body

Hout Mahonie

 

 

mono chann Neck

Aantal Frets 24
Scale Length 25"
Neck Wood Bound Maple
Neck Shape Wide Thin
Fretboard Wood Rosewood
Fretboard Inlay Birds

 

 

mono chann Hardware

Brug PRS Patented Tremolo, Molded
Tuners PRS-Designed Tuners
Hardware Type Nickel

 

 

mono chann Electronica

Treble Pickup
85/15 "S"
Bass Pickup 85/15 "S"
Controls Volume and Push/Pull Tone Control with 3-Way Blade Pickup Switch

Extra informatie

Merk Paul Reed Smith
Kleur Vintage Cherry