Orange Crush 35RT

Beschikbaarheid: Snel Leverbaar


Normale prijs: € 309,23

Eiland Prijs: € 289,00

Orange Crush 35RT

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Breng het "Orange" geluid naar de oefenruimte...

 

De Crush 35RT is het grootste en meest feature-beladen model in de Crush range. Onze nieuwe twin channel, high gain voorversterker, gekoppeld aan een beefier 35 Watt vermogen trap en 10 "Voice of the World luidspreker levert verbluffende resultaten, het levert een nog grotere punch, aanwezigheid en volume. Naast de onboard reverb en een geïntegreerde chromatische tuner, beschikt de Crush 35RT ook over een Aux in voor de backing tracks en onze CabSim geladen hoofdtelefoonuitgang.

 Om het helemaal af te maken, is de Crush 35RT is compleet met een volledig gebufferde, ultra-transparante effectenloop om echt het meeste uit uw pedaal setup te halen. Met functies als deze en meer dan genoeg bite en de houding voor de repetitieruimte, deze combo gaat veel verder dan de roep van een traditionele versterker.

 

All analoog signaal path

Onze toewijding aan analoge versterkerschakeling in een digitale tijdperk zorgt ervoor dat de Crush versterkers beschikken over de levendige sfeer en het reactievermogen waarom Orange beroemd is, dit inspireerd gitaristen om met hun instrument, niet net de technologie te spelen. Een zeer effectieve 3-band equalizer van de Crush 35RT's zorgt voor een enorme controle over uw geluid, van gewaagde vintage kleuren tot de moderne tinten schepte.

 

Twin Channel, High Gain Preamp Design

Ervaring niveaus van gedetailleerde verzadiging en veelzijdigheid nog nooit eerder gehoord in een oefen versterker. Voortbouwend op het enorme succes van onze Crush Pro-serie, ons high gain voorversterker ontwerp zet een echt inspirerend aanbod van complexe tonen in de handen van de speler. Hoge kwaliteit, lage ruis componenten vier stadia met een uitzonderlijke rijkdom en helderheid. Het resultaat is een versterker ie alles kan van zalige clean tonen, klassieke Bluesy Orange crunch helemaal door tot full body, ultra high gain Metal distortion. Schone en Gain kanalen kan worden ingeschakeld op het bovenpaneel van de versterker of op afstand met behulp van de optionele voetschakelaar.

 

Buffered effectloop

Voor spelers die van hun pedalen houden, de Crush 35RT's volledig gebufferd, lage impedantie effectlop maakt het mogelijk voor een aantal effecten en kabels te worden gepatched tussen de input en output secties van de versterker zonder in te hoeven leveren op toon. Onze aandacht voor detail hier betekent dat uw pedaal arsenaal zal functioneren op zijn absolute hoogtepunt.

 

Kabinet Simulatie

De koptelefoon / line-uitgang omvat onze nieuwe CabSim functie, trouw emuleren we het geluid van een met microfoon opgenomen Orange 4 × 12 "kast geladen met onze vlaggenschip Voice of the World luidsprekers. Gebruik de hoofdtelefoon voor stil oefenen of aan te sluiten op een mixer / opname console om het grote, authentieke oranje klank in de studio vast te leggen.

 

Reverb & Integrated chromatische tuner

Op basis van de klassiek soort 'spring reverb', in de Crush 'RT-modellen is een geheel nieuwe digitale module ontworpen die een warme 3D ruimtelijkheid toevoegt aan uw geluid. Variërend van een subtiele glinstering tot langdurige etherische paden. Het circuit is voorzien van een analoge 'dry through', zodat de toon van je gitaar zijn integriteit behoudt als de reverb wordt gemengd. De ingebouwde tuner is accuraat en snel-tracking voor quick tune-ups tussen jams.

 

Voice Of The World Speaker

Onze eigen op maat gemaakte en ontworpen luidsprekers bieden de perfecte balans tussen moderne low-end punch en vintage highs, met het behoud van helderheid zelfs wanneer deze wordt gepushed.

 

Classic Orange Styling

Afgewerkt in onze legendarische livery, daterend uit 1968, de Crush range heeft ons mandweefsel vinyl, geweven speaker grille doek, signature'omlijsting' en iconische hiërogliefen op het bedieningspaneel.

 

Kenmerken:

 

FEATURES:TWIN CHANNEL DESIGN WITH HIGH GAIN PREAMP, 3 BAND EQ, FULLY BUFFERED EFFECTS LOOP, REVERB, CHROMATIC TUNER, CABSIM-LOADED PHONES OUTPUT & AUX IN
-CONTROLS (RIGHT TO LEFT):CLEAN VOLUME, DIRTY GAIN, BASS, MIDDLE, TREBLE, DIRTY VOLUME, CHANNEL SELECTOR SWITCH, (BELOW) INTEGRATED CHROMATIC TUNER, REVERB
-FINISH OPTIONS:ORANGE BASKETWEAVE VINYL
-OUTPUT POWER:35 WATTS
-SPEAKER:CUSTOM 10″ VOICE OF THE WORLD
-UNBOXED DIMENSIONS (W X H X D):44 × 40 X 23CM (17.32 X 15.75 X 9″)
-UNBOXED WEIGHT:11KG (25LB)

Extra informatie

merk Orange
Kleur Orange

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Orange Crush 35RT B

Orange Crush 35RT B

Normale prijs: € 309,23

Eiland Prijs: € 289,00

Orange Crush CR60C

Orange Crush CR60C

Normale prijs: € 551,05

Eiland Prijs: € 515,00