NS Design Wav 4 Amberburn

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 501,83

Eiland Prijs: € 469,00NS Design Wav 4 Amberburn

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

 

The NS Design Wav Electric Violin is de perfecte elektrische viool voor elke speler die geïnteresseerd is in het verkennen van de wereld van versterkte of elektronische prestaties. Volle, natuurlijke toon, uitstekend comfort en geavanceerd ontwerp worden gecombineerd in een instrument dat gewoon een genoegen is om te spelen.

 

In het hart van elke NS is elektrische viool het Polar ™ Pickup System. Sensor- en bruggeometrie zijn geïntegreerd om elke nuance naar het versterker- en luidsprekersysteem te vertalen. De grote, dikke en briljante toon kijkt naar de toekomst, maar de sonische ingrediënten van de akoestische viool zijn aanwezig en kunnen worden getemd om traditioneel in karakter te worden. De Polar pickup heeft het unieke vermogen om de richting van de trillingsvibratie te analyseren om de gebogen respons te verbeteren en de boeg techniek te vergemakkelijken. De ongewoon krachtige piezo kristallen vereisen geen boordvermogen, voor onderhoudsvrije prestaties zonder de moeite van batterijen.

 

De reservekracht van een goed ingestelde elektrische viool maakt het instrument makkelijker te spelen dan een conventionele akoestische. De rots-esdoornbrug van de NS WAV Electric Violin is gemakkelijk verstelbaar voor de speelstijl en actiehoogte die u verkiest; Hoog en krachtig als een traditionele viool, laag en snel als een elektrische gitaar, of ergens tussenin. De ebbenhoutvingerplaat is afgestudeerd voor elke snaar om de toon en speelbaarheid van elke noot te optimaliseren. De nek is glad en snel, met traditionele duim-referentiepunten voor de rol en de hiel. De verwijderbare bout zorgt voor een nauwkeurige positieverwijzing voor spelers die gewend zijn aan het gebruik van de traditionele lichaamsvorm als referentie.

 

 

Nauwkeurige, stabiele tuners zijn de sleutel om de prestaties in te stellen. Het gepatenteerde zelfklevende tuningmechanisme trekt automatisch de snoer sneller toe, aangezien de spanning wordt toegepast en de micrometer tuning is glad en nauwkeurig. Deze rock solid tuning is licht jaren voor de wrijvingstellers gevonden op traditionele instrumenten.

 

 

Licht gewicht en goede balans zijn de essentiële comfortfactoren voor elke elektrische viool. Het volledig gesneden interieur van de NS WAV Electric Violin houdt het gewicht tot een minimum, en de gemonteerde tuners brengen het zwaartepunt terug over de schouder waar het hoort. De WAV bevat de Custom Shoulder Rest, waarmee u de gevulde basis vormt en aanpast aan de contouren van uw schouder en borst, voor een veilige en comfortabele pasvorm. Ook bij het instrument is de ergonomische contoured ebbenhout kinsteun, ontworpen om te werken in combinatie met de Custom Shoulder Rest voor controle, comfort en veiligheid. De optionele Adjustable Chin Rest is ook beschikbaar voor spelers die een uitgebreider assortiment positieaanpassingen willen voor meer aangepaste pasvorm en comfort. De WAV accepteert ook de revolutionaire Balanced Shoulder Rest van NS Design, die het instrument in de gewenste speelpositie "drijft".

 

De NS WAV Electric Violin wordt compleet met stof bedekt met hardshell case met handvat en schouderriem. Het is gevoerd aan de binnenkant, met ruimte voor uw boog, en compartimenten voor de schoudersteun, uitgangskabel en extra versnelling. Een optionele vluchtcase is beschikbaar.

 

 


Dimensions Dimensions

   Lengte
  Breedte
  Hoogte
  Gewicht
  Schaal Lengte
  540 mm (21 1/4")
  110 mm (45/16")
  65 mm (2 9/16")
  670 gram (4 Strings)

330 mm (13")

 

 

 

 FeaturesFeatures

 

   Lichaam / nek

Maple nek en lichaam voor rijke toon en visuele genade.

 

 

 

Hardware

     

BODT Referentie Bout

 
  Zwart-gekleurde esdoorn aan de dakzijde geeft standaard viool referentie. Gemakkelijk te verwijderen voor onbeperkte nektoegang.
  

 

 

 

 

 


Neck Fingerboard:

 

   Ebony, handgegradueerde, asymmetrische reliëf, vormgegeven voor moeiteloos spel.

 

 

 

brug Brug:

 

   Zwart-gekleurde esdoorn, hoogte verstelbaar via schroeven aan de achterkant van het lichaam.

 

 

 

strings  Strings: 

  

NS Electric Strings zijn standaard. Compatibel met solide en gestrande kern vioolsnaren. Synthetische kernsnaren worden niet aanbevolen.

 

 

mixer  Precision Tuning Hardware

  

NS Design gepatenteerd afstemsysteem. 40: 1 fijne tuners zijn op het lichaam achter de brug gemonteerd voor precieze, stabiele afstemming. Automatische snaarkoppeling zorgt voor snelle, eenvoudige snaarwijzigingen.

 

 

 

 

 

pickup  Pickup:

      

Het Polar-directionele piezo pickup systeem reageert selectief op ofwel laterale snaarvibratie (voor dynamische buiging) of verticale snaarvibratie (voor opmerkelijk gelijk en volgehouden geplukt / pizzicato geluid, zoals een mandoline).

 

 

 

 

 

Electronics  Electro en Bediening:

   

Passief circuit met hoge impedantie uitgang, geen batterijen nodig. Volumeregeling en Tone control (treble roll off).

 

 

plus  Schouder- en Kin-rust

      

De Custom Shoulder Rest is een standaard met de WAV Viool en kan gevormd worden door de speler om het lichaam perfect te passen. Als optie kan de viool ook aan de revolutionaire Balanced Shoulder Rest van NS Design worden gehecht, die het instrument in de gewenste speelpositie "drijft" zonder tussen de kaak en de schouder te worden geklemd.

 


De contoured ebony kinsteun die bij het instrument wordt geleverd, is ontworpen om comfortabel te werken in combinatie met de Custom Shoulder Rest. De optionele Adjustable Chin Rest is ook beschikbaar voor spelers die een uitgebreider assortiment positieaanpassingen willen voor meer aangepaste pasvorm en comfort.

Extra informatie

merk NS Design
Kleur Amber Burst