Lewitt LCT240 PRO Zwart Condensator Microfoon

Beschikbaarheid: Snel Leverbaar


Normale prijs: € 159,43

Eiland Prijs: € 149,00

Lewitt LCT240 PRO Zwart Condensator Microfoon

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Breng je opnames naar het volgende niveau.De LCT 240 PRO is een extreem veelzijdige cardioïde condensormicrofoon ontworpen voor iedereen die graag de volgende stap in professionele opname wil nemen. Uitgerust met een hoogwaardige condensorkapsel zorgt het voor schoon, modern en gedetailleerd opnames. Om een intiem en direct geluid te bereiken, vooral op zang, hebben we een boost op de luchtige frequenties toegevoegd. De stevige, compacte en gestroomlijnde behuizing komt in koud wit en klassiek zwart. Wees voorbereid op fantastische resultaten op vocalen, akoestische instrumenten, versterkers, drums, piano, ... - thuis, in de studio en op het podium - snel en ongekompliceerd.

 


Voor Professionele Opnamen.

Werkt goed voor elke geluidsbron "Giant sprints in plaats van kleine stappen" was de tagline voor het ontwikkelen van onze LCT 240 PRO, een verrassend veelzijdige cardioïde condensatormicrofoon voor iedereen die graag de volgende stap in professionele opname wil nemen. Alle belangrijke toepassingen kunnen worden bedekt dankzij het zeer genuanceerde en transparante geluid.

 

Condensatietechnologie

Condensermicrofoons zijn veel gevoeliger voor geluid dan dynamische microfoons. De LCT 240 PRO zorgt voor schone, moderne en gedetailleerde opnames. Het verhoogt de luchtige frequenties voor intieme en directe klinkende vocale opnames.

 

Fantastisch geluid - op alle geluidsbronnen

Voor de LCT 240 PRO hebben we het doel gesteld om een microfoon te ontwerpen die geweldig geluid levert voor een breed scala aan toepassingen. Gebruik het om vocalen, akoestische instrumenten, versterkers, drums, piano en nog veel meer op te nemen - wat je ook opneemt, u profiteert van professionele resultaten; Snel en ongecompliceerd.

Hanteert zelfs de hoogste geluidsdrukniveaus

Of u nu uw buisversterker wilt opnemen bij hoge volumes, drums, saxofoon of andere instrumenten die hoge geluidsdrukwaarden veroorzaken. Met de LCT 240 PRO bent u altijd aan de veilige kant. Het kan de klankniveaus van de klanken overslaan en kan elke geluidsbron op een heldere en precieze manier reproduceren op elk volume.

Wat zit er in de doos

Gebruik de meegeleverde clip om uw LCT 240 PRO gemakkelijk aan uw microfoonstand te bevestigen. Tijd om je microfoon een pauze te geven? Ben je onderweg? Gebruik de draagtas om uw microfoon te beschermen tegen stof en krassen. De plopkap is handig voor outdoor optredens, vocale opnames of gewoon om de capsule te beschermen tegen vocht.

 

micSpecificaties.

   Acoustical Principale
  Transduce
  Polar Pattern
  Sensitivity
  Dynamic Range
  Max SPL bij 0.5% THD
  Eq. Noise Level
  Internal Impedance
  Rated Load Impedance
  Connector
  Pressure Gradient Transducer, Permanetly Polarized
  17 mm, 0.67 inch
  Cardioid
  16.7 mV / Pa (-35.5 dBV)
  123 dB (A)
  142 dB SPL
  19 dB (A)
  100 Ω
  1000 Ω
  Gold Plated 3-pin XLR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Power Stroom Specificaties

   Supply Voltage
  Current Consumption
  48 V +/- 4V
  3.1 mA

 

 

 

 

Dimensions

 Dimensies

   Dimmensions
  Gewicht
  138 x 52 x 36 mm
  310 g

Acc Accessories

   Inclusief

 

 

Plopkap

Microfoonklem

Draagtasje

Extra informatie

Merk Lewitt
Kleur Zwart

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Lewitt LCT240 PRO Wit Condensator Microfoon

Lewitt LCT240 PRO Wit Condensator Microfoon

Normale prijs: € 159,43

Eiland Prijs: € 149,00