iSolo

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 212,93

Eiland Prijs: € 199,00

iSolo

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Deze kleine microfoon werkt goed met complexe radioapparatuur en draadloze systemen. Het is echt intuïtief en gebruiksvriendelijk.
Sterker nog, het is ontworpen om slijtage te verminderen en om de geluidskwaliteit te verbeteren. Het geeft je de vrijheid liveshows, persoonlijke opnames te zetten, en te genieten van nieuwe ervaringen als nooit tevoren.

 

 

 

 

 

Een knop is alles wat er nodig is om de iSolo koppelen met een corresponderende ontvanger voor live audio-ontvangst of opnemen. Ja, het is een makkie!

 

Geen zorgen meer over plaatsing posities als je moest eerder. Met een speciale positionering design (we noemen het de “magic carpet”), iSolo kleeft aan elk oppervlak stevig. De audio-ontvangst positie vast blijft en consistent. Dus het krijgen van de perfecte sound volume, kwaliteit en stabiliteit problemen worden allemaal verzorgd of.And laat geen residu achter - een ding minder zorgen te maken over wanneer je focussen op je prestaties.

 

Denk je niet haat het wanneer minute wijzigingen aan audio-ontvangst posities van invloed op de geluidskwaliteit? Nou, nu je kunt aanpassen en uitbreiden van de microfoon audio-ontvangst standpunt van de manier waarop u dat wilt. Zo zette het en vergeet het. Laat het maar aan iSolo om uw persoonlijke toon en uw unieke stijl te krijgen.

 

Het is net als dit ding is op de automatische piloot, dus het is er altijd om het materiaal vast te leggen wanneer u presteren op je best. Hoge gevoeligheid, low-noise, breed scala omni-directionele - iSolo is de microfoon die het allemaal heeft. En omdat het wordt dicht bij de muziek instrument, iSolo helpt om interferentie van de omgeving te elimineren, waardoor de echte geluiden vast te leggen elke keer

 mikeiSolo Transmitter

    Studio kwalitiet condensator microfoon
  Stand alone analoog-naar-digitaal conversie
  Ultra low noise microfoon voorversterker met 12dB instelbare versterking
  Ontwerp voor akoestische instrumenten

 

 

 

 

 

 

usb USB-ontvanger

    Pure digitale audio stream voor onberispelijke geluidskwaliteit.
  16bit / 48kHz niet-gecomprimeerde audio
  Geen toevoeging driver nodig-Mac / PC / iPhone & iPad met lightning connector*
  Behoefte camera kit om verbinding te maken met de iPad, iPhone5 en latere versie

 

 

Set wordt geleverd met alle bijbehorende kabels.

 

 

 

Extra informatie

merk iSolo
Kleur Nee