Gamechanger Audio Plus Pedal

Beschikbaarheid: In bestelling


Normale prijs: € 352,03

Eiland Prijs: € 329,00

Gamechanger Audio Plus Pedal

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Sustain en sostenuto-pedaal voor alle melodische instrumenten.


The Plus Pedal is een echt unieke oplossing voor de moderne singer-songwriter, die het basisconcept van een piano-sustainpedaal neemt, maar meer controle en maatwerk biedt. Dit pedaal is een openbaring en verplaatst echt de doelpalen van wat je kunt doen.

 

In wezen kun je geselecteerde noten en akkoorden ondersteunen om een ​​"drone" te creëren terwijl je speelt. Door het pedaal ingedrukt te houden en vast te houden, zal het het einde van de laatste noot ondersteunen in een effect met een zachte pad. Dan kunt u doorgaan met het spelen over de top en het pedaal ondersteunt alleen de noten die werden gespeeld toen u erop drukte.

 

Dit pedaal is al 'slimmer' dan een mechanisch sustainpedaal op een piano. Maar daar zijn ze niet gebleven ... je krijgt ook 4 controls om je sustain echt te tweaken!

 

Blend

Met Overvloeien kunt u de hoeveelheid nat signaal in de mix aanpassen. Met andere woorden, het beïnvloedt hoe luid je wilt dat de aanhoudende noten in vergelijking zijn met je originele droge geluid.

 

 

Tail

De tail bepaalt hoe lang de noot blijft lopen als je het pedaal loslaat. Je kunt hem zo instellen dat hij meteen wordt afgesneden, je een pittige controle geeft, of laat hem overgaan en nieuwe lagen op elkaar combineren voor een rijkere sonische 'muur van geluid'.

 

 

Rise

Rise bestuurt de aanval van het natte signaal en hoe snel of langzaam u wilt dat het natte signaal langzaam verdwijnt.

 

Sustain

Sustain stelt je in staat de lengte van de sustain te veranderen, van die van sustain van een natuurlijk rinkelende snaar tot een oneindige sustain (zolang je het pedaal vasthoudt!)

 

 

Andere mogelijkheden

Dankzij een effectlus, met een droog / nat-tuimelschakelaar, kun je met andere effecten spelen en de manier waarop ze werken met de natte of droge kanalen afzonderlijk wijzigen. En met 2 uitgangen kunt u uw droge signaal naar een aparte versterker van het natte signaal sturen en het effect dat u op het podium maakt echt regelen!

 

 

Het optionele extra 'Wet' pedaal laat je ook toe om het droge signaal volledig uit te schakelen en je gitaar te gebruiken als een snaar of orgelachtig pad. De opties zijn eindeloos voor wat je kunt creëren met het Plus pedaal!

 

Directe sampling van audio

is een unieke technologie ontwikkeld door GAMECHANGER AUDIO waarmee u in realtime kleine stukjes van het signaal van uw instrument kunt vastleggen en samplen en ze in een naadloze, warme en responsieve aanhoudende toon kunt laten lopen. Zie het als een slimme looper die alleen het laatste segmentdeel van elke noot of akkoord vangt en gebruikt om een ​​continu geluid te creëren.

 

Dynamisch en responsief

Het PLUS-pedaal reageert ook volledig op elke speelstijl - creëer continue lagen sustain met vibrato, bends, harmonischen, trills en andere dynamische speeltechnieken. Je kunt ook de whammy-balk gebruiken, met een dia spelen of experimenteren met feedback of geluiden van de versterker - het PLUS-pedaal zal al deze tonale nuances vastleggen en ze in een continu geluid veranderen.

 

Vind je stijl opnieuw uit

Het PLUS-pedaal is een verlengstuk van je instrument, waarmee je verschillende lagen geluiden kunt maken terwijl je maar wilt. Van jazz-voiceleading tot heavy post-rock drones - met het Plus Pedal kun je meer doen met je instrument!

 

Live optredens

Het PLUS-pedaal is ongelooflijk handig voor zowel solo-artiesten als bands - creëer rijke harmonieën en bereik een enorm geluid op het podium - het publiek weet niet wat hen trof.

 

Liedjes schrijven

Het PLUS-pedaal opent een geheel nieuwe dimensie voor songarrangementen en akkoordmelodie. Het is bijna alsof je een extra hand hebt.

 

Oefen en gehoortraining

In plaats van na te denken over welke schaalvormen geschikt zijn voor welke akkoorden, moedigt het PLUS-pedaal je aan om je te concentreren op het luisteren en ontwikkelt je je begrip van intervallen en tonale relaties.

 

Geluidseffecten en sfeer

Zelfs zonder ervaring in de geluidsproductie - kunt u uw instrument transformeren tot een volledig geluidseffectenlaboratorium. Geweldig voor ambient-genres of filmscores.

 

Twee uitgangen

Het PLUS-pedaal heeft één hoofdaansluiting van 1/4 inch Jack. Om een ​​microfoon aan te sluiten, moet je een XLR-adapter gebruiken. De tweede uitgang "DRY OUT" zal het DRY-signaal te allen tijde verzenden (het kan ook worden gebruikt als een voetschakelaaraansluiting).

 

De Main Output aan de linkerzijde van het pedaal kan een gemengd droog / nat signaal uitzenden, afhankelijk van de positie van de tuimelschakelaar. Als de toggle op MIX is ingesteld, stuurt de Main Output een gemengd signaal: wanneer het pedaal niet is ingeschakeld, stuurt het gewoon het DRY-signaal door zonder te worden uitgevoerd; zodra het pedaal wordt ingedrukt, wordt het WET-signaal aan de mix toegevoegd.

 

Als de tuimelschakelaar alleen op WET staat, wordt het DRY-signaal uit de hoofduitgang verwijderd. Deze modus wordt "ALLEEN NAT" genoemd. De DRY-uitvoer kan voor vele doeleinden worden gebruikt - bijvoorbeeld - maak een stereo-effect met twee versterkers of splits de effectenketen. Een andere optie zou zijn om het droge signaal te allen tijde aangesloten te houden op een opname-eenheid.

 

FX Loop

Met de FX Loop kunt u het PLUS-pedaal met een ander effectapparaat verbinden en het gebruiken om het natte of het droge signaal afzonderlijk aan te passen. Bijvoorbeeld: voeg een tremolo-eenheid toe aan de FX-lus en pas deze alleen toe op het WET-signaal. Op die manier kun je een akkoord spelen, het ondersteunen met het PLUS-pedaal en het zal een aardig pulserend effect hebben, terwijl alles wat je daar bovenop speelt niet wordt beïnvloed door de tremolo.

 

Of je kunt een Overdrive-pedaal in de FX-loop plaatsen, de tuimelschakelaar op DROOG zetten en deze instelling gebruiken om cleane akkoorden te spelen en overgedreven vullingen er bovenop te leggen. Dit is echt een open platform voor experimenten en we moedigen je aan om wat oude ongebruikte pedalen af te stoffen en ze uit te proberen in een geheel nieuwe context.

Extra informatie

Merk Gamechanger Audio
Kleur Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Gamechanger Audio Plus Pedal + Footswitch

Gamechanger Audio Plus Pedal + Footswitch

Normale prijs: € 401,25

Eiland Prijs: € 375,00