Breedlove USA Concert Moon Light E

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 2.459,93

Eiland Prijs: € 2.299,00Breedlove USA Concert Moon Light E

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

USA CONCERT MOON LIGHT

De nacht is groot. Alles wat gehoord en gezien wordt onder het licht van de maan doemt op en ziet grotere, huilende wolven, uitgerekte silhouetten. Zelfs stilte neemt een eigen leven. Om de uitgebreide, omhelzende geluiden en stilte van de nacht op te roepen, hebben we het meest getextureerde grote geluid in een Breedlove Concert-akoestische gitaar ooit gemaakt ... in het lichtste gitaarlichaam dat mogelijk is. Maak kennis met het Breedlove USA Concert Moon Light, handgemaakt in Bend, Oregon.
Geluidsfrequenties gaan het meest efficiënt door lichtere materialen. Met dit in gedachten zochten Breedlove-ontwerpers naar een oplossing voor het maanlicht die het gewicht zou verminderen en de akoestische gitaar tot leven zou brengen in de handen van een speler. Door deze zoektocht bereikten we de dunste afwerking tot nu toe op een Breedlove - slechts 5 mils bovenaan en 2 mils voor de achterkant en zijkanten.


Onze tops zijn dunner, de backs een beetje dikker en het geluidsgat kleiner om onze primaire resonantiefrequentie te raken voor een gestructureerd groot geluid.
We wilden dat het geluid van de Moon Light akoestische gitaar voor zichzelf spreekt. Dus hebben we binding en decoratie tot een minimum beperkt. Het Breedlove USA Concert, dat slechts 3,5 kg groot is, is bijna 25% lichter dan het Breedlove Premier Concert Mahogany, dat is gemaakt met dezelfde houtcombinaties.


The Moon Light heeft een rijke top van Alaska Sitka-sparrenhout, gemaakt van hout dat is gewonnen uit versleten bomen in het Tongass National Forest. Het Hondurese mahonie gebruikt voor de rug, zijkanten en nek wordt selectief geoogst in de Custosel-concessie in de Maya-biosfeer van Guatemala.


Het comfort en de eenvoudige schoonheid van de Breedlove USA Concert Moon Light akoestische gitaar levert complexe tonen die mooi zijn voor het oor met het robuuste grote instrumentgeluid van veel grotere gitaarontwerpen.

 

 

mono chann Body

Body Top Solid Sitka Spruce
Body Back Honduran Mahogany
Body Sides Honduran Mahogany
Body Shape Concert
Rosette Black White Black
Finish Satin
Body Depth 3.75" (Neck) 4.5"(tail)
Body Length 19.875″
Waist Width 9"
Upper Bout Width 11.28"
Body Binding Nonemono chann Neck

Neck Material Honduran Mahogany
Neck Finish Satin
Scale Length 25.5"
Nut Width 1.6875"
Fingerboard Material African Ebony
Fingerboard Inlays Offset Dots
# of Frets 20
Tuning Machines Breedlove Nickel
Hardware Finish/Plating Nickel

 

 

elects

Elektronika

Pickup L.R. Baggs EAS VC
Output Jack 1/4" Endpin Jack

 

 


acc

Accesoires

Extra Deluxe Hardshell

Extra informatie

Merk Breedlove
Kleur Moon Light Burst