AirTurn DUO Bluetooth-controller

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 105,93

Eiland Prijs: € 99,00

AirTurn DUO Bluetooth-controller

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De AirTurn DUO stelt u in staat om draadloosuw digitale bladmuziek, teksten, effecten en backing tracks op uw tablet, mac, pc of smartphone te bedienen, zonder je handen te gebruiken. Houd je handen op je instrument en neem de prestaties van het spelen spelen naar een nieuw niveau.

 Stap vooruit met het DUO Wireless Pedal Control voor tablets en computers. Voor hands-free pagina turner en app controler zo subtiel, niemand zal merken dat je handen nooit het scherm aangeraken.

 

Sleek: Geen rommelige kabels op uw opstelling rommel. De BT-106 transceiver draadloos verbonden met tabletten of computers tot 18 meter weg met behulp van beveiligde Bluetooth-technologie. En de interne oplaadbare batterij houdt je gaat voor maximaal 100 uur en kan worden opgeladen tot duizenden keren toe.

 

Silent: Niemand hoeft het te weten, toch? De dual-ATFS 2 pedalen verbinden met de BT-106 zijn ontworpen om drop-dead silent te zijn. Hun "mechanisme-free" design betekent dat er geen klikken, geen gepiep en geen afleiding zijn.

 

Simpel: Zet hem aan, pair hem, aan de slag. Al gekoppeld? Dan is het nog eenvoudiger - zet hem gewoon aan en gaan. Het rechter pedaal draait pagina's naar voren en de linker gaat achteruit.

 

Sturdy: Gemaakt met behulp van dezelfde materialen als kogelvrij glas, de ATFS-2 pedalen zijn bijna onverwoestbaar en gebouwd voor de zware voet Stompers. Het non-slip pedaal houdt het allemaal bij elkaar. Beste van alles? De DUO BT-106 transceiver en ATFS-2 worden gemaakt in de VS


De BT-106 werkt met bijna 100 apps voor iPad, iPhone, Android-tablets, en Bluetooth-uitgeruste Mac en PC computers voor paginapage turns, teleprompters, backing tracks, en nog veel meer!


Extra informatie

merk AirTurn
Kleur Nee