Akai MPD218

Beschikbaarheid: Snel Leverbaar


Normale prijs: € 95,23

Eiland Prijs: € 89,00

Akai MPD218

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

DetailsKies je wapen: Voortbouwend op het succes van het origineel, de veelzijdige MPD2 Series biedt u een verbluffende creatieve muzikale munitie met dikke vetlaag backlit MPC pads, betere controles en nieuwe gebundelde software


OK, het was een hele opgave. Dit moeten we toegeven. Mensen hielden zoveel van het origineel dat we niet veel wilden knoeien met het succes. Maar toch hebben we dit gedaan.


De MPD2 serie is een product van meer dan zes jaar van gedetailleerde klantonderzoek en feedback van gebruikers. We vroegen wat je wilde en we luisterden goed. We namen wat je ons verteld en draaide het in de meest capabele en gebruiksvriendelijke lijn van het pad controllers Akai Professional heeft ontwikkeld tot op heden.

 

Bijzonderheid

De MPD218 is een MIDI-over-USB pad controller perfect voor producenten, programmeurs, zowel muzikanten en DJ's. Dankzij de intuïtieve mix van MPC controles en technologieën gaas met eenvoudige USB-connectiviteit om het gevoel van de klassieke slag maken in de wereld van de computer muziekproductie te brengen.


Ervaar het VerschilTen eerste hebben we opgevoerd ons spel door het toevoegen van nieuwe, uiterst gevoelige dikke vetlaag MPC pads, het creëren van een ongelooflijk responsieve gebruikerservaring. De MPD218 heeft ook een uitgebreide controle set van zes knoppen in drie banken ten opzichte van een controle op de vorige MPD18 model. Dit zal u toelaten om je geluid te maximaliseren en geven u meer controle over effecten.


MIDI-informatie wordt verzonden over de plug-and-play USB-interface voor gebruik op Mac of pc, waardoor de noodzaak om stuurprogramma's te installeren. De USB-aansluiting de bevoegdheden van de MPD218 zodat de meegeleverde USB-kabel is alles wat je nodig hebt.


De extra'sSamen met de verbeterde functionaliteit die we hebben toegevoegd iOS compatibiliteit met de Camera Connection Kit (apart verkrijgbaar) en omvatte meer dan €400,- aan gratis software. Titels zijn: Akai MPC Pro Essentials, Big Bang Drums and Big Bang Cinematic Percussion uit Sonivox, Ableton Live Lite en Software Preset Editor.


Onze MPD2 Series markeert een belangrijke evolutie van het pad controller. Vele jaren van onderzoek en feedback van klanten heeft geleid direct naar een aantal van de meest capabele pad controllers die we ooit hebben ontwikkeld. Deze MPDS zijn de perfecte brug tussen uw creativiteit en uw computer-based studio.

 

Features

16 Thick Fat backlit MPC pads
- 48 assignable pads accessible via 3 banks
- 18 assignable 360-dgree potentiometers accessible via 3 banks
- MPC Note Repeat and Full Level
- iOS compatible using the Camera Connection Kit (sold separately)
- 16 configurable presets
- USB powered, no AC adapter required
- Includes Ableton Live Lite, Akai Pro MPC Essentials, Sonivox Big Bang Cinematic Percussion and Big Bang Universal Drums

Extra informatie

merk Akai
Kleur Nee