Akai LPK25 Wireless Midi Keyboard

Beschikbaarheid: Snel Leverbaar


Normale prijs: € 84,53

Eiland Prijs: € 79,00

Akai LPK25 Wireless Midi Keyboard

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

DetailsMIDI, bevrijd

Zich bewust van de noodzaak van een draadloos toetsenbord zonder onder te doen aan functionaliteit en veelzijdigheid introduceerd Akai de nieuwe LPK25 Wireless dit neemt draagbaarheid en feature-rijke prestaties naar een hoger niveau met zijn Bluetooth-MIDI-connectiviteit, waardoor spelers hun plug-in instrumenten kunnen bedienen vanaf elke plek in de kamer, voor de ultieme studio setup flexibiliteit.

 

Aangedreven door 3 AA batterijen voor een echt ongebonden ervaring, wordt de LPK25 Wireless geoptimaliseerd voor een lange levensduur van de batterij (ten minste 12 uur van prestaties). Geen batterijen? Geen probleem. De LPK25 Wireless kan ook worden gevoed met de meegeleverde USB-kabel.

 

Vederlicht, Zwaar op Features

Lichtgewicht en perfect voor de laptop muzikant on the road, de Akai LPK25 Wireless is vol expressief geluid. Als center van de controller is een solide, 25-note mini-toetsbord met zeer responsieve actie die de spelers echt zullen waarderen. Octave-up en octaaf-down knoppen zorgen ervoor dat de speler het precies nootbereik in kan stellen. De krachtige Arpeggiator mode verandert akkoorden in spannende en complexe muziek regels. De LPK25 Wireless is ook uitgerust met een sustain pedaal ingang voor extra controle over elk akkoord en riff.

 

Een ander voordeel van het wirelessgaa is niet meer per ongeluk de USB-verbinding los te koppelen of het struikelen over stroomkabels in het midden van een performance.

 

Music Apps-enhanced

De LPK25 Wireless kan ook verbinding maken met een iOS-apparaat. Spelers kunnen de toetsen op talloze beschikbare muziek apps gebruiken voor echte on-the-go prestaties, met behoud van een zeer mobiele setup.

 

"De LPK25 Wireless levert precies waar mobiele producenten en uitvoerders op hebben gewacht - een geweldig klinkende, veelzijdige, compacte toetsenbord in combinatie met volledige vrijheid van beweging en geen kabels in de weg," aldus Dan Gill, Product Manager voor Akai Professional . "Dit apparaat stelt de speler vrij, met behoud van alle prestaties en het gevoel. De LPK25 Wireless herdefinieert draagbaarheid. '

 

Specificaties:

Supports Bluetooth MIDI for iOS and Mac OS X
- USB-MIDI controller works with virtually all audio software
- 25 velocity-sensitive mini-keyboard keys
- Arpeggiator, sustain pedal input, octave up and down and tap tempo controls
- Plug-and-play USB connection for Mac and PC; no driver installation required
- Four programmable memory banks
- Comes with editor software for Mac and PC
- USB bus or battery powered (3 AA, not included)
- Dimensions (in inches): 14.37" x 4.88" x 1.42"
- Weight: 1.08 lbs (0.49 kg)

Extra informatie

Merk Akai
Kleur Nee