Yamaha CLP625 Black

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 1.428,45

Eiland Prijs: € 1.335,00Yamaha CLP625 Black

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Innovatie voor moeiteloze prestaties

De Clavinova is een innovatieve reeks digitale piano's die voortdurend verder is ontwikkeld op zoek naar de aanslag en klank van een concertvleugel - het ultieme symbool van piano-uitmuntendheid. Deze authentieke vleugelbeleving is het product van de kennis en ervaring die Yamaha in meer dan 125 jaar vervaardigen van akoestische piano's heeft vergaard. Door gebruik te maken van deze state-of-de-art technologie om vleugelkwaliteit te realiseren, bieden Yamaha digitale piano's een uitnodigende speelbeleving die perfect is voor pianisten van alle niveaus. Ze emuleren de aanslag en klank van een vleugel om de overgang van een digitale naar een akoestische piano een naadloze en aangename overgang te maken.

 Met Yamaha's Smooth Release-technologie reproduceert de Clavinova de knisperende klank die te horen is bij staccato spel alsook het uitstervende geluid dat wordt geproduceerd bij het langzaam loslaten van de toetsen.

 

Het geluid in een akoestische piano sterft langzaam uit. Pianisten kunnen het volume van het geluid veranderen — evenals de dynamiek — om zowel warme als heldere klanken te kunnen spelen door gewoon de aanslag waarmee de toetsen worden bespeeld te variëren.

 

De Clavinova beschikt over lange, zorgvuldig gesamplede opnamen van op een vleugel gespeelde noten, reproduceert ze rijk gedetailleerd en maakt gebruik van unieke Yamaha-technologieën voor vloeiende klankovergangen in reactie op de aanslag van de pianist.

 

Daarnaast is de Clavinova herhaaldelijk getest en aangepast door talloze pianisten om een speelbeleving te verkrijgen die gelijk is aan die van een vleugel.

 

Op het moment dat een pianist de toetsen van een vleugel omhoog laat komen, vinden er subtiele veranderingen in de klankkleur van het instrument plaats, wanneer de demper op de snaren zakt om het geluid van de snaren te dempen. Toets-lossamples bevatten daadwerkelijke opnamen van deze veranderingen, waardoor ze een getrouwe weergave produceren van de meest subtiele veranderingen in het geluid van de piano, wat zorgt voor een realistischere beleving.

 

De aanslag van het Clavinova-klavier wordt geroemd door pianisten vanwege een speelbeleving die u laat vergeten dat u op een digitale piano speelt en biedt een authentieke aanspreekbaarheid bij de kracht van uw aanslag en het natuurlijke terugvallen van de toets. Door gebruik te maken van hetzelfde hamersysteem en veerloze mechaniek als bij een vleugel, reproduceert het toetsmechaniek van de GH3X-klavieren nauwgezet de aanslag van een akoestische piano, met een zwaardere aanslag in het lage gedeelte tot een lichtere aanslag in de hogere octaven.

 

 
piano  Specififaties

    CFX- en Bösendorfer Imperial-vleugelsamples
  CFX bi-aurale sampling
  Smooth Release
  Toets-lossamples
  Snaarresonantie
  Demperresonantie
  256-noten polyfonie
  10 voices
  GH3X (Graded Hammer 3X) klavier met synthetisch ebbenhout en synthetisch ivoren toetsbeleg
  Repetitiemechaniek
  Duaal/split/duo
   
   


 

Electronics

 

 Electronics

 

Digitaal effect (Reverb; nagalm)
  10 voicedemosongs 
  50 pianosongs* (* de Clavinova wordt geleverd met een boek met bladmuziek)
  2-sporenrecorder


 

 

 

 

sound  Sound

   USB TO HOST
 

Dubbele hoofdtelefoonaansluiting

 

20 W x 2 versterkers

  10 cm x 2 luidsprekersysteem
  Acoustic Optimizer
  2-sporenrecorder
  Stereophonic Optimizer
  Muzieksteunen
  Optionele draadloze verbinding met iPhone, iPad of iPod touch**
(** voor draadloos gebruik, is de optionele UD-WL01 nodig)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dimensions   Afmetingen

  Hoogte
  Breedte
  Diepte
  Gewicht
  831 mm (32-11/26") (Polished finish: 832 mm (32-3/4"))
   1,350 mm (53-1/8") (Polished finish: 1,353 mm (53-1/4"))
   414 mm (16-5/16") (Polished finish: 415 mm (16-5/16"))
  43.0 kg (94 lb, 13 oz) (Polished finish: 45.0 kg (99 lb, 3 oz)]

Extra informatie

Merk Yamaha
Kleur Zwart