Roland F-20 CB Contemporary Black

Beschikbaarheid: In bestelling


Normale prijs: € 640,93

Eiland Prijs: € 599,00Roland F-20 CB Contemporary Black

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Op zoek naar de ideale eerste piano voor uw kind of voor uzelf? De Roland F-20 biedt alles wat je van een eerste instrument verlangt. Hij beschikt over de befaamde Roland-pianotechnologie en een rijke klank, maar zet daar een aantrekkelijke instapprijs tegenover. 

 

De Roland F20 digitale piano heeft een compact en mooi afgewerkt klavier dat zich perfect leent om op de juiste manier piano te leren spelen. Wedden dat je er ook vaak zélf op zal willen spelen? De volle, authentieke pianoklank vormt voor jonge spelers en studenten een ideale inspiratiebron. Ze zullen zich door het instrument aangesproken voelen om er hun muzikale expressie mee te ontdekken én ontwikkelen. 

 

De gewogen pianotoetsen van de Roland F20 werden rechtstreeks afgeleid van de grootste Roland-modellen en zorgen voor een natuurlijke akoestische aanslag die essentieel is voor piano-educatie. 

 

De digitale F-20 biedt heel wat studievoordelen in vergelijking met een logge akoestische piano. Zo kun je er -tot grote vreugde van je huisgenoten en buren - met een hoofdtelefoon op oefenen, is het mogelijk om speelsessies op te nemen en te herbeluisteren om uit je fouten te leren, is er een metronoom aanwezig, kun je ritmische begeleiding activeren én produceert het instrument niet alleen pianoklanken maar ook een heleboel andere sounds om muzikaal mee te experimenteren. 

 

Daarnaast maken verschillende gratis Roland-apps het mogelijk om samen te spelen met andere nummers en allerlei interactieve functies te gebruiken via je iPhone, iPad of iPod touch: meteen een extra motivatie om de kids aan het spelen te krijgen en houden.

 

Specificaties:
• "Ivory Feel"-G klavier met drukpunt voor een authentiek pianogevoel
SuperNATURAL engine voor realistische pianoklank
Inclusief klanken als elektrische piano, klavecimbel, orgel, gitaar, strijkers en synthesizer
Inclusief gratis "Air Performer" app voor iPhone, iPad en iPod touch
Inclusief gratis "Piano Partner" app voor iPad
"Rhythm"-functie: begeleidingsautomaat die uw spel intelligent aanvult
Dual- en split-mode
USB-poort voor de opslag opgenomen stukken en het afspelen WAV en SMF
Compacte houten ombouw
Optioneel is een passend onderstel beschikbaar
Inclusief DP-10 traploos demperpedaal
Kleur: contemporary black

Extra informatie

Merk Roland
Kleur Nee