Sire Marcus Miller V7 Swamp Ash 5-string Bright Metallic Red

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 636,65

Eiland Prijs: € 595,00Sire Marcus Miller V7 Swamp Ash 5-string Bright Metallic Red

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Sire Bass Guitar V7

The perfection of Jazz Bass sound

with Marcus miller

De Living legend en zijn bas

Marcus Miller en SIRE willen iedereen zien genieten van muziek maken. Om dit te laten gebeuren, zijn Marcus Miller en SIRE al enkele jaren in de missie geweest om de beste kwaliteit bas te bouwen tegen een prijs die ongehoord is en voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn. Het resultaat is de nieuwe lijn van Marcus Miller basmodellen die geweldig zijn, fantastisch uitziend en van hoge kwaliteit maar buitengewoon goed geprijsd. We zijn blij dat SIRE Marcus Miller bassen nu beschikbaar zijn en verwachten meer mensen om te spelen en te genieten van muziek.

 

De body is gemaakt van premium Swamp Ash dit wordt meestal gevonden in hogere geprijsde instrumenten. Swamp Ash is bekend om een goed gebalanceerde toon te produceren. Het is zeer resonant en biedt een mooi evenwicht van aangename hoogtepunten, stevige laagtepunten en een lichtgekleurde middenlijn die ideaal is voor slappen. De eigenschappen van dit hout stellen spelers in staat om de toon van Marcus Miller een stap verder te nemen.

 

Core Technologie voor goed geluid.

De SIRE preamp is een perfect voorbeeld van de SIRE technologie en filosofie vertegenwoordigt dit instrument. Met meerdere tooncontroles heeft u totale controlle om de gewenste toon te vinden en te krijgen. Het gebruik van 2x 9v batterijen zorgt ervoor dat de speler een ongewijzigd natuurlijk geluid bereikt met een sterke en krachtige uitgang. Met 3 band EQ heb je veelzijdigheid in het geluid dat geschikt is voor alle stijlen van muziek. Alle modellen zijn voorzien van een optie voor actieve en passieve instelling. Zelfs in de passieve modus, volume, toon, pick-up balancer is volledig functioneel, waardoor de speler meer controles voor de toon in elke modus.Alle modellen zijn ook voorzien van een sweepable midrange control optie die Marcus Miller pleit als een must-have optie. Met de middenfrequentie regelknop kan de speler geluidsfrequentie overal tussen 200Hz ~ 1kHz instellen. Deze optie zal heel handig zijn om het gewenste geluid te vinden.

 

Pick-up set

De Marcus Miller Premium Jazz Bass pickup set is een geüpgrade pick-up versie gemaakt met de Amerikaanse fomvar-spoel om het traditionele vintage jazz basgeluid weer te geven. Deze pick-up is gemaakt van vezelbobin en alnico 5 magneten en ook zware formvar magneetdraad die ook in de VS wordt gemaakt. Marcus Miller Premium Jazz Bass pickup sets bieden spelers een rijke en sterke originele vintage jazz bas toon.

 

Stabiel en nauwkeurig

De Marcus Miller SIRE V7 bas is uitgerust met de nieuw ontworpen Marcus Miller SIRE Bridge die speciaal ontwikkeld is met het verzoek van Marcus Miller. Deze brug heeft de kenmerken van vintage jazz bas met zwaar massaal zadel. Deze combinatie zorgt voor een rijk en stevig geluid. De nieuwe Marcus Miller Bridge is een snaar door middel van een lichaamsbrugmechanisme waarmee een betere, nauwkeuriger en stabiele toon mogelijk is.

 

options Body

Body Material Swamp Ash
Finish Gloss Plyurethane
Shape New Marcus Miller Jazz Type

   


options Neck

Material 1 Piece Hardmaple
Shape C-Shape
Scale Length 34" (864 mm)
Fingerboard Material Hard Maple
FIngerboard Radius 7.25"
Number of Frets 20
Nut Material Bone
Nut Width 46 mm
Position Inlays WH Perloid Blocks
Truss Rod Standard

   


options

 Electronics

Neck Pickup Marcus Super Jazz
Bridge Pickup Marcus Super Jazz
Controls

Volume / Tone (Dual Pot)

Pickup Blender

Treble

Middle / Middle Frequency (Dual Pot)

Bass

Mini Toggle (Active / Passive)

Configuration Single Single

   

 

 

 

 

 

options

 Hardware

Bridge Marcus Miller Heavy Mass Standard
Hardware Finish Chrome
Tuning Machines

Premium Open-Gear

Pickguard Tortoise
Control Knobs Jazz Type Black Plastic
Neck Plate 4-Bolt

   


 

options

 Accesoires

Case / Gigbag Geen
   

Extra informatie

Merk Sire
Kleur Metallic Red

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Sire Marcus Miller V7 Alder 5-string Tobacco Sunburst

Sire Marcus Miller V7 Alder 5-string Tobacco Sunburst

Normale prijs: € 529,65

Eiland Prijs: € 495,00