Presonus StudioLive AR12 USB

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 523,00

Eiland Prijs: € 499,00Presonus StudioLive AR12 USB

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Gebouwd door muzikanten, voor muzikanten.

 

De Presonus StudioLive AR12 USB 14-kanaals hybride mixers maken het eenvoudig om te mixen en opnemen van live shows, studio producties, band repetities, podcasts, en nog veel meer. Dit is een muzikanten mixer: lichtgewicht, veelzijdig, feature-rijk, en vol met analoge aansluitingen en digitale hulpmiddelen, maar toch eenvoudig te leren en te gebruiken. Mix met PreSonus beroemde Class A voorversterkers en drie-band EQ. Maak multitrack-opnamen en voeg backing tracks toe met een 24-bit, 96 kHz, USB 2.0 digitale audio-interface. Opnemen en afspelen in stereo met de geïntegreerde SD digitale recorder. Streamen van muziek kan draadloos met behulp van Bluetooth. Compact en road-ready, StudioLive AR mixers bieden een superieur alles-in-één oplossing voor het mengen en het opnemen van uw prestaties.

 Plug gitaren en bassen direct in de mixer.

Bij de meeste mixers sluit je akoestische en elektrische gitaren en basgitaren via externe DI-boxen aan op je mixer ingang. Maar met StudioLive AR mixers, Kanalen 1 en 2 hebben een hoge impedantie instrument ingangen, zodat je een gitaar of elektrische bas direct kunt aansluiten en geen DI-box meer nodig hebt.

 

Het zijn inputs, het is afspelen, het is een Super Channel!

Met onze unieke Super Channel (stereo Channel 13/14) kunt u vier stereo analoge en digitale bronnen aan sluiten in een keer, zodat u de mixer kunt gebruiken met uw high-tech apparaten. Sluit een mediaspeler aan in de ongebalanceerde RCA van de Super Channel of op 1/8-inch stereo-ingangen, het afspelen  van stereo audio via de ingebouwde SD ™ recorder of van uw USB aangesloten Mac of Windows-pc. Gebruik onboard Bluetooth 4.1 om uw telefoon te koppelen aan uw StudioLive AR mixer en direct beschikken over een draadloze toegang tot uw muziekbibliotheek voor break muziek, backing-tracks, of voor gehoor-training. Heeft u een song die u wilt dat de rest van de band hoort? Koppel je telefoon en begin repeteren!

 

Opnemen in de studio of tijdens het optreden-met of zonder computer.

Natuurlijk wilt u uw optredens op kunnen nemen, evenals de productie van studio projecten, podcasts, en ga zo maar door. Het is slim om uw repetities te nemen,. Dus StudioLive AR mixers bieden twee verschillende manieren om op te nemen. Sluit een StudioLive AR12 USB mixer op uw computer via USB 2.0, en je hebt een 14x4 multitrack digitale recorder, klaar om alle input kanalen plus de belangrijkste mix naar een Mac of Windows-pc met professionele, 24-bit / 96 kHz kwaliteit vast te leggen. Een ingebouwde stereo SD-recorder kunt u de belangrijkste mix opnemen zonder een computer gewoon op Record en gaan. Het opnemen kan niet veel makkelijker dan dit!

 

Geïntegreerde software maakt het opnemen van een handomdraai.

PreSonus StudioLive AR mixers zijn nauw geïntegreerd met state-of-the-art opname-software om u te helpen uw creatieve visie te realiseren. Opnemen met PreSonus 'Capture  voor live-opname-software, vervolgens bewerken in onze bekroonde Studio One® Artist DAW (opname en productie software); beide zijn gratis inbegrepen.

 

Zoet met digitale gevolgen voor een gepolijste, professioneel kaliber geluid.

Om een goede mix te krijgen, heb je hoge-kwaliteit effecten nodig. De StudioLive AR12 USB heeft uw rug met een interne de stereo-effecten processor met 16 presets, inclusief een assortiment van kamer, hal, en plaat reverbs; chorus en delay effecten; zelfs een preset dat een akoestisch behandeld studio kamer naar een warmere, meer intieme toon emuleert. Een dedicated effect return, compleet met masterniveau fader en speciale monitor knop, kunt u het bedrag van de effecten aan passen op je main en voor de monitor mixes. U kunt zelfs de effecten met een voetpedaal (optioneel) schakelen. Het is gewoon weer een manier waarbij de StudioLive AR mixers je helpen professionele kwaliteit mixen en opnames snel en gemakkelijk op te bouwen.

Features:

Channels and Buses

 

14-channel mixer  
- 4 mono and 4 stereo channels, each with 

- 60mm level fader

- Pan

- Mute

- PFL Solo

- 1 stereo Super Channel (Ch. 13/14)
- 2 monitor buses with PFL solo  
- 1 stereo effects bus  
- 1 stereo effects return with:

- 60mm master fader

- Dedicated monitor sends

- Effects bypass footswitch jack


Inputs and Outputs

2 instrument inputs  
- 12 balanced line inputs  
- 2 unbalanced inserts  
- 8 balanced mic inputs with: 

- Class A microphone preamp

- Global 48V Phantom power

- Stereo Super Channel with:  - Stereo RCA inputs
- 1/8-inch stereo input
- Switchable SD™/USB stereo playback
- Bluetooth 4.1 input
- L/R XLR main outputs  
- 2 balanced TRS monitor outputs  
- 1 balanced TRS effects output  
- L/R Control Room outputs with level control   
- Headphone output with level control  

 

Signal Processing

Highpass filter on every channel
Mono channels: 3-band semi-parametric EQ with sweepable mid-band
Stereo channels: 3-band semi-parametric EQ
Stereo effects processor with 16 presets

 

Recording Options

14x4 24-bit/96 kHz, USB 2.0 audio recording interface  - Record every channel plus the main mix
2x2 SD recorder

- Record main mix

- Supports SD™ and SDHC™ formats up to 32 GB

 

Integrated Software

- Capture recording software
- Studio One 3 Artist recording and production software (DAW)

 

Power

Internal power supply
- Standard IEC power connector

 

Physical

Sturdy metal construction
- 60 mm faders
- Rackmount kit (optinoeel)

Extra informatie

Merk PreSonus
Kleur Nee