Midas Venice F-24 professionele mixer incl. gratis flightcase!

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 4.278,93

Eiland Prijs: € 3.999,00Midas Venice F-24 professionele mixer incl. gratis flightcase!

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het ultieme live console

Bij Midas weten ze wat er voor nodig is om een live mixer te ontwerpen en de bouwen voor werelds meest vraagende optredens en installaties. Een blik op de Midas venice F-24 bevestigd de voortgang van deze traditie. Van de Venice F’s horizontale fader paneel door de class-leading parametrische EQ-filters tot de legendarische MIDAS mic pre’s dit is een mixer zonder compromis.

 

 

De bus structuur blijft origineel aan het Venice concept. 6 Aux sends, 4 groups en stereo masters. Het F model heft nog eens een extra mono bus en een 7 x 2 matrix. Alle bus outputs hebben XLR connectoren en insert mogelijkheid. Routing mogelijkheden zijn ook nog uitgebreid op dit model. De Venice F-24 heeft individuele routing naar alle groups. Alle 6 aux sends zijn individueel schakelbaar naar pre of post fade. En de 2 aux buses ontwikkeld voor monitor (foldback) sends zijn ook schakelbaar naar pre/post EQ.

 

Mono ingangen
De mono ingangen hebben een flink aantal features, zoals dat ze zijn voorzien van de legendarische Midas pre-amps. De 15 mm gain is omvangen door een kwartet aan switches, te weten +48V fantoomspanning, -20 dB pad, polariteit reverse en een 80 Hz hi-pass. Natuurlijk vind je dan de mogelijkheid terug om te kiezen voor een analoge of digitale (firewire) benadering. Switches met LED indicatoren zijn voorzien voor insert en EQ in- en uitgangen. De EQ sectie is een update XL3 ontwerp met onder meer 4 banden Midas EQ met de mogelijkheid om variabele banden te selecteren binnen de twee midrange filters. Alle ingangen, groepen en masters zijn voorzien van 100 mm faders die voor een enorme precisie zorgen.

Stereo ingangen
De stereo ingangen hebben elk twee microfoon ingangen en twee lijn ingangen. De microfooningangen hebben een separate gain instelling voor links en rechts en verder dezelfde mic-amp functies als de mono ingangen. Zowel de microfoon als lijningangen kunnen tegelijkertijd worden gebruikt, terwijl de lijn ingangen direct naar de master worden geleid. De microfoon ingangen lopen middels een kanaal. De stereo kanalen hebben een 4-band vaste frequentie en een sum-to-mono switch.

Hybride
Het gat tussen analoge en digitale audio consoles is volledig verdwenen, want met de Venice F wordt een gebruiksvriendelijke, warme, hoogwaardige console afgeleverd zonder enige latency, gecombineerd met de keuzemogelijkheden en flexibiliteit van outboard digital processing.

FireWire
De FireWire audio interface welke is geïntegreerd kan gebruikt worden met elke computer die over een 1394 poort en is eigenlijk een 48-kanaals (24 x 24) audio snake, welke je direct inplugt, waarbij je kunt integreren met elk willekeurig stukje audio processing software. Multitrack recording is mogelijk middels de directe outputs, FX processors als externe software kunnen moeiteloos worden ingepast via aux sends of directe outputs en plug-ins kunnen worden gebruikt middels de FireWire send/returns. 

Software
Hoewel de Midas Venice F met elke willekeurige audio processing kan samenwerken wordt een variant van Record (Propellorhead) meegeleverd. Dit is een 60 dagen trial versie, waardoor je elk geval direct aan de slag kan met een multitrack opname tot 64 sporen, virtuele racken met FX en dynamiek processing en zelfs een software mixer. 

Kleiner maar geen kwaliteit ingeleverd
Vaak zie je bij diverse fabrikanten terug dat wanneer er kleinere mixers worden gefabriceerd dit vaak ten koste gaat van de kwaliteit of anders functionaliteit en features. Bij Midas begrijpen ze dat elk willekeurig model uit hun assortiment moet voldoen aan de hoogste standaarden. De stevige constructie, hoogwaardige interne componenten en fantastische, metalen behuizing zorgen ervoor dat ook de Venice-F serie uitstekend dienst doet in elke willekeurige omgeving waar een fantastische live performance wordt verlangd.

 

Nú gratis flightcase!

Alleen bij Eiland Muziek: gratis Midas flightcase t.w.v. € 400,-  

 

Specificaties:
• Mic inputs: 16 mono plus 4 stereo XLRF

• Line inputs: 16 mono plus 4 stereo TRS

• Aux returns: 2 stereo TRS

• Playback input: 1 stereo RCA

• Talkback mic input: 1 XLRF

• Aux mix busses: 6 XLRM

• Audio subgroups: 4 XLRM

• Matrix: 7 x 2 XLRM

• Stereo master output: XLRM

• Mono master output: XLRM

• FireWire (1394): 1 (64ch), FW400 (6 pin)

 • Width: 801mm / 31.53"     

• Depth: 669.30mm / 26.35"

• Height: 286.28mm (Including feet) / 11.27"

• Weight: 30.5kg / 67.2lbs       

Extra informatie

Merk Midas
Kleur Zwart