Roland CM-30 Cube Monitor Speaker

Beschikbaarheid: Snel Leverbaar


Normale prijs: € 225,77

Eiland Prijs: € 211,00

Roland CM-30 Cube Monitor Speaker

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De CM-30 CUBE Monitor is precies wat je op de bühne nodig hebt.  Hoewel de CM-30 vooral bedoeld is voor opname- en mixtoepassingen, lijkt hij tevens geknipt voor het livewerk. Deze monitor moet je gewoon altijd bij je hebben!

 

Stevig, compact en veelzijdig
Net zoals de overige versterkers van de CUBE-familie is de CM-30 eerst en vooral uiterst draagbaar. Je kunt hem gewoon overal mee naartoe nemen, omdat hij niet alleen “niets” weegt, maar bovendien bijzonder goed klinkt. Dankzij de metalen grille en de hoekbeschermers kan hij tevens tegen een stootje. De CM-30 mag dan wel bedoeld zijn voor homestudio- en monitoringtoepassingen, maar dat neemt niet weg dat hij ook live zijn mannetje staat

Mixen doet ie ook
De CM-30 is voorzien van drie ingangen: één XLR voor microfoon- en linesignalen en 2 AUX-ingangen (RCA/Cinch L, R voor de één en stereo-minijack voor de andere). Met één CM-30 beschik je dus al over vier stereo-ingangen en één mono-ingang. Dankzij de Stereo Link-functie kun je hem op een tweede CM-30 aansluiten en in stereo gebruiken. Dan beschik je over 8 stereo-ingangssignalen en 2 MIC/Line-ingangen (mono). Het resultaat: op de CM-30 kun je zowel een microfoon als een stereo-muziekinstrument, plus eventueel een drumcomputer of CD-speler aansluiten. En zeiden we al dat hij ook perfect geschikt is als kleine PA?.

Regelaars (o.a. 2-bands toonregeling) op frontpaneel
Dat de CM-30 voor het “echte leven” bedoeld is blijkt o.m. uit zijn 2-bands toonregeling waarmee je het hoog en laag apart kunt instellen. Net zoals de overige bedieningsorganen bevinden zich deze regelaars aan de voorkant, zodat je er ook live echt iets aan hebt.

Stereo Link
Door twee CM-30s op elkaar aan te sluiten kun je 8 stereo- en 2 monosignalen (MIC of line) beluisteren.

 

Specificaties
• 6,5” 2-weg luidspreker (coaxiaal) met stereo-voorversterker (30W).
• 3 ingangskanalen, één XLR-ingang voor microfoon-/linesignaal, 2x AUX-ingangen.
•Stereo Link-functie voor stereogebruik van 2 monitors, samen goed voor 8 stereo-ingangssignalen en 2 MIC/Line-ingangen (mono).
• Metalen grille, hoekbeschermers en handvat voor secuur transport.

Technische details
• Uitgangsvermogen 30W
• Nominaal ingangsniveau (1kHz) Kanaal 1 (MIC/Line): –50~–20dBu, Kanaal 2, 3 (Line): –20dBu, AUX IN 1, 2: –10dBu, STEREO LINK-ingang: –10dBu
• Nominaal uitgangsniveau STEREO LINK OUT L, R: –10dBu
• Luidspreker 16cm (6,5”) + tweeter (2-weg, coaxiaal)
• Bedieningsorganen Kanaal 1 (MIC/Line): volumeregelaar, Kanaal 2, 3: volumeregelaar, Hoofdtelefoon: volume, Toonregeling: LOW, HIGH, volumeregelaar, netschakelaar
• Aansluitingen Kanaal 1: XLR, 1/4” jack (ingangen), Kanaal 2, 3: INPUT L (mono) (1/4” jack), Kanaal 2, 3: INPUT R (mono) (1/4” jack), AUX IN 1 (RCA/Cinch), AUX IN 2 (stereo-minijack), STEREO LINK OUT L, R: 1/4” jacks, STEREO LINK IN: 1/4” jack, Hoofdtelefoon (1/4”, TRS-jack)
• Afmetingen214 (B) x 228 (D) x 275 (H) mm
• Gewicht 5,6kg

Extra informatie

merk Roland
Kleur Zwart