JBL EON-612 2-weg actieve Speaker

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 533,93

Eiland Prijs: € 499,00JBL EON-612 2-weg actieve Speaker

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

DetailsGenomineerd voor de Music & Sound awards, en terecht. Deze actieve 2-weg luidspreker van JBL is zodanig ontworpen dat de akoestiek optimaal resoneert, mede dankzij de mechanisch vormgeving van de omheining. JBL engineers hebben het EON PA systeem totaal herontwikkeld. Zo krijg je de van JBL te verwachten topkwaliteit in een fraai vormgegeven 12 inch actieve 2-weg speaker. Hij is makkelijk te gebruiken, eenvoudig te vervoeren en ook dient hij als prima monitor. De actieve luidspreker bevat waveguide technologie van JBL en is te gebruiken in de studio, maar ook voor de live optredens in middelgrote settings.

 

De speaker is met een smartphone of tablet makkelijk te bedienen door middel van Bluetooth techniek. Het controleren van het EQ systeem is eenvoudig dankzij de ingebouwde Bluetooth functionaliteit. Hiermee kan je eenvoudig kiezen uit de vooraf geprogrammeerde EQ instellingen, of je kan deze zelf aanpassen dankzij het 5-band Equalizer systeem.
Features Features:

   Behuizingontwerp is geoptimaliseerd voor ideale akoestische resonantie, dit door gebruik te maken van injection molding technieken en het mechanisch vormen van de behuizing
  - JBL Waveguide Technology
   - Bluetooth intergratie