Miktek DI2 Dual Channel Active Direct Box

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 65,00

Eiland Prijs: € 59,00

Miktek DI2 Dual Channel Active Direct Box

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De Miktek DI2 biedt rechtstreeks inbrengen van een stereo audio-signaal in een stereo mixer of recorder. Het biedt een verscheidenheid van DI-oplossingen voor live geluid en opname-applicaties. Verschillende audiosignalen kan worden aangesloten op DI2, b.v. gitaren, basgitaren, drummachines, keyboards, externe signaal processors, high powered speaker outputs van een versterker, enz.

 

De DI2 kan worden gevoed door een enkele 9 volt batterij of met standaard 48 volt phantom power. Wanneer phantom power aanwezig is op de XLR-kabel, zal de DI2 automatisch de 9 volt batterij afkoppelen en overschakelen naar phantom power. Wanneer de batterij schakelaar op de in positie is, zal de DI2 de spanning testen en kiest diegene die het meest geschikt is. De batterij / fantoom schakelaar kan ook worden toegepast om de batterij uit te schakelen als DI2 niet in gebruik is.

 

Met de DI2 kunt u het signaal van een gitaar of basgitaar omzetten en tegelijkertijd doorgeven het signaal via de THRU output naareen versterker zonder dat het oorspronkelijke geluid wordt aangetast. Dit kan de noodzaak van miking van de versterker geheel elimineren. Omdat de DI2 een actieve direct box is met een eigen stroomvoorziening, kunt u rekenen op een vlakke frequentierespons op het audio signaal ongeacht de uitgangsimpedantie. De OUTPUT aansluiting annuleert brom terwijl het oorspronkelijke signaal schoon en zuiver blijft. Daarnaast is de DI2 ook nuttig voor het verbinden van ongebalanceerde signalen zoals DJ mixers, effectprocessoren en keyboards naar je PA of Studio Mixer.

 

SPECIFICATIONS

Two 1⁄4” input for the a music instrument’s audio signal
- Two 1⁄4” thru for linking the audio signal to an amplifier/recorder
- Two Balanced XLR output to send audio signal to main mixer
- Two PAD switches for input signal attenuator
- Two COMBINE switches for summed/combined up the input and thru signals passively
- GROUND LIFT button for the ground from the DI-2 chassis detaches from the XLR jack
- Battery compartment at the bottom of the DI-2
-

Battery/Phantom switch for the swapping of battery operation to phantom power in either way

Extra informatie

merk Miktek Audio
Kleur Nee