MXR EVH90 Van Halen Phase 90

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 191,53

Eiland Prijs: € 179,00

MXR EVH90 Van Halen Phase 90

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

MXR EVH90 Van Halen Phase 90


 

Edward van Halen heeft zijn plaats verdiend in de gitaarklanken 'hall of fame' met de eerste noot op zijn debuutalbum in 1978. Het gitaarwerk brengt na 25 jaar nog steeds een hoop opschudding teweeg. De klanken die EVH op die klassieke plaat kreeg maken deel uit van de beste gitaarklanken ooit, en een groot deel van Eddie's gitaarklank is altijd afkomstig geweest van de MXR Phase 90.

 

 

Nu kun je beslag leggen op een stukje van Eddie's magie met de nieuwe MXR EVH 90 - een samenwerking tussen Eddie Van Halen en Dunlop Manufacturing die staat voor een totaal opnieuw ontworpen en geüpdate versie van de legendarische Phase 90. De EVH 90 geeft je dezelfde geweldige ruimtelijke werveling en hypnotische murmelingen die de Phase 90 beroemd gemaakt hebben.

 

Maar de EVH 90 heeft ook de geheel nieuwe Script schakelaar die je direct laat schakelen tussen een vintage "script logo" phase klank en een meer moderne, in-your-face "block logo" phaser. Plus, de EVH 90 heeft de geweldigste graphics in de rockgeschiedenis: de rode, witte en blauwe strepen van Eddie's legendarische Frankenstein gitaar.

 

 

Specificaties:

• Phaser Signature Eddie van Halen
• Speed controle
• Push/push Script Modern/Vintage
• True hard Bypass
• Jacks in/out bestand tegen duizenden koppelingen
• Voeding: (optioneel) 9V batterijen of MDU ECB003E adapter    

Extra informatie

Merk MXR
Kleur Nee