Takamine LTD 2018

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: € 3.048,43

Eiland Prijs: € 2.849,00Takamine LTD 2018

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Elk jaar brengt Takamine een limited edition gitaar uit die de cultuur en schoonheid van de Gifu-prefectuur viert, waar Takamine al gitaren bouwt sinds 1962. Deze prachtig vormgegeven instrumenten hebben artistieke inlayontwerpen die nooit meer zullen worden herhaald. Voor 2018 presenteren we met trots Gifu-Cho, een gitaar met een heel speciaal thema.


De subtiel ingelegde vlinders die hier worden gepresenteerd, luiden de komst van het lenteseizoen in. Deze vlinders, ook wel "Spring Ephemeral" genoemd, kunnen niet overleven in het diepe woud. Ze gedijen slechts een korte tijd in de heuvels en weilanden tussen het bos en de dorpen van Gifu, Japan. Tijdens deze korte periode fladderen ze rond de violette bloemen alsof ze genieten van hun relatie met de naburige menselijke wezens.


LTD-2018 Gifu-Cho is een NEX-sized akoestisch-elektrische gitaar met een solide ceder bovenblad en ovangkol achterkant en zijkanten. Het heeft een mahoniehouten hals met een ebbenhouten toets en een plectrum die zijn ingelegd met een prachtig "Gifu-Cho" -motief. De gitaar heeft Takamine's befaamde Palathetic pickup met een CTP-3 CoolTube voorversterker, een bone-nut en -zadel, abalone purfling en rosette en goudstemmers met ivoroid-knoppen. Het heeft een unieke "antieke whitewash" behandeling voor de ceder top, samen met ivoroid binding en een prachtige natuurlijke glansafwerking. De LTD-2018 Gifu-Cho wordt verzonden met een certificaat van echtheid van Takamine.

 

 

 

 

 

 

 

mono chann Specificaties

Body Style  Nex

Top

Solide Cedar

Back

Solide Ovangkol

Sides

Gelamineerd Ovangkol

Neck

Afrikaans Mahonie

Fingerboard

Ebben

Nut Width

42.5 mm

Electronics

CTP3 CoolTube

Finish

Glanzend "Lift-Out Antique" Wit

Case Included

GC500

Extra informatie

Merk Takamine
Kleur Natural