BluGuitar REMOTE1

Beschikbaarheid: Snel Leverbaar


Normale prijs: € 337,05

Eiland Prijs: € 315,00

BluGuitar REMOTE1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Met behulp van de optionele REMOTE1, kunnen alle functies van de AMP1 direct worden geselecteerd via 9 switches en die kunnen dan ook nog worden opgeslagen in 4 Banken (met elk 9 Presets). In overeenstemming met de Presets, kan REMOTE1's MIDI-out worden gebruikt om programma's op externe MIDI-effect om te kunnen schakelen.

 

REMOTE1 is het handig voetpedaal met directe toegang tot alle AMP1 functies, en biedt ook de volgende extensies: een tweede schakelbare en instelbare Master Volume en een verstelbare PowerSoak. Met de REMOTE1 kunt u rechtstreeks kiezen tussen de CLEAN, VINTAGE, klassieke en moderne kanalen, evenals de BOOST, REVERB en FX-LOOP instellingen. Een standaard jack (gitaar of luidsprekerkabel) verbindt REMOTE1 naar de AMP1.

 

Met het selecteren van de "Preset Mode" (de Mode-switch zal blauw worden) verandert de AMP1 in een programmeerbare gitaarversterker. Elke keuze gemaakt met het voetpedaal in Direct Access-modus kan in één van de 36 voorinstellingen worden opgeslagen in 4 banken à 9 Presets. Zo kunt u dezelfde tinten met verschillende volumes en effecten als ritme en solo geluiden op slaan.

 

 

Specificaties:
- Modes: direct-access-mode, preset-mode
- Switching: clean, vintage, classic, modern, boost on/off, reverb on/off, FX-loop on/off, 2nd master, volume on/off, power soak on/off
- Alternativ: 36 user-presets (in preset mode: clean volume, gain, loops 1-4 on/off)
- MIDI: MIDI OUT for external midi effect pedals
- Power supply: phantom-powered via jack connection to BluGuitar AMP1
- Dimensions: 410 x 150 x 70 mm
- Weight: 1,6 kg
 

Extra informatie

Merk BluGuitar
Kleur Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

BluGuitar AMP1

BluGuitar AMP1

Normale prijs: € 662,33

Eiland Prijs: € 619,00