2BOX DrumIt Five MKII

Beschikbaarheid: Snel Leverbaar


Normale prijs: € 2.728,50

Eiland Prijs: € 2.550,002BOX DrumIt Five MKII

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

2BOX DrumIt Five MKII


 

De hardware van de 2Box DrumIt 5 is gemaakt van lichtgewicht aluminium en eenvoudig in en uit elkaar te halen. Dankzij het flexibele ball-lock systeem kunt u alle pads en bekkens ophangen hoe u dat wilt. Het drumpedaal wordt vastgemaakt aan de onderste horizontale balk, wat ervoor zorg dat het pedaal op zijn plek blijft. Erg handig voor het ruigere drumwerk.

 


 

De pads van de 2Box Drumit Five variëren in grootte, van 8 tot 14 inch. Elke pad is uitgerust met sensors in het midden en op de rand zodat rimshots en rimclicks ook mogelijk zijn. De hi-hat werkt zoals een akoestische hi-hat, met het pedaal kunt u namelijk de bekkens op en neer trappen. Een sensor registreert de verticale beweging en zorgt samen met de bekkensensor voor een zeer uitgebreide verzameling klanken die wel erg dicht bij een akoestische hi-hat komen.

De andere bekkens hebben elk drie speel zones, bell, ride en de rand, die ervoor zorgen dat ze zich gedragen als akoestische versies. Deze bekkens kunnen vrij op het statief ronddraaien en het hele oppervlak is dus bespeelbaar. Alle bekkens zijn uitgevoerd met een geluidsarm rubberen speelvlak en hebben een prima rebound. De bekkens en pads zijn allemaal uit gegoten aluminium gemaakt, waardoor ze relatief licht maar stevig zijn.

Het triggersysteem is erg gevoelig en dit resulteert in een groot dynamisch bereik. De module heeft tien invoerkanalen voor triggers met elk een dubbele functie, een stereo ingang om een extra geluidsbron aan te sluiten zoals bijvoorbeeld een Cd-speler, zes mono line-out kanalen zodat diverse pads/bekkens apart gemixt kunnen worden en een hoofdtelefoonuitgang.

De module gebruikt een 24-bit compressieformaat voor het monitorsysteem zodat de kwaliteit van de geluiden blijft behouden. Voor de mix van de individuele onderdelen kunt u kiezen tussen directe weergave, overhead en ambiance instellingen. Daarnaast is het mogelijk om een extra kanaal te gebruiken voor speciale effecten.

De geluidsmodule bevat 128 voorgeprogrammeerde drumkits die verder zijn aan te passen. Met de USB poort kunt u zelf geluiden toevoegen en met behulp van de editor voor Mac en PC stelt u gemakkelijk uw eigen kits samen. Deze kits kunnen worden opgebouwd uit meerdere samples voor een hoog werkelijkheidsgehalte. De software kan gebruik maken van WAV, AIFF en REX bestanden. Samen met de geluiden uit de Drum-IT bibliotheek kunt u uw geluid aanpassen aan uw voorkeuren en met de virtuele pads kunt u luisteren hoe de kit gaat klinken.

Specificaties:
• module: 10 dubbel-functie trigger ingangen (max 15 onafhankelijke trigger kanalen), 2 audio line ingangen, 6 audio line uitgangen plus hoofdtelefoonuitgang (8 in totaal ), USB aansluiting, MIDI in- en uitgang en 17 x 4 + 20 x 4 karakter LCD
• modulebediening: 10 kanaal knoppen, 8 systeem knoppen, 3 draaiknoppen, 1 volume knop,
• pads: 8 tot 14 inch voorzien van gaasvellen, standaard vellen of speciaal ontworpen DrumIt rubberen vellen. Voorzien van onafhankelijke trigger op de rand.
• multi-zone bekkens: chokeable drie zones, beker, boog en rand, gemount als traditionele bekkens
• hi-hat: speciale hi-hat controller gemonteerd op traditionele hi-hat stand met pedaal
• drumkits: 100 compleet aan te passen kits
• geluiden: opgenomen in multikanaal multi-layer modus, gemixt naar DrumIt stereo geluiden, alternatieve geluiden kunnen gebruikt worden van WAV, AIFF en REX bestanden.
• stand: rack stand systeem , beugels zijn compatibel met verschillende andere systemen
• pedalen: hi-hat en basdrum.
• editor: PC / Mac software om drumkits te bewerken op een computer
• geheugen: 4 GB Flash memory
• stroomvoorziening: extern via adapter

Extra informatie

merk 2BOX
Kleur Nee