Novation Launchpad Pro

Beschikbaarheid: Snel Leverbaar


Normale prijs: € 248,24

Eiland Prijs: € 232,00

Novation Launchpad Pro

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

The Easiest Way to Take Full Control of Ableton.

 

"Launchpad Pro is the simplest and best way to create dynamic, expressive performances in Ableton Live, or any music software."

 

We hebben ons iconische Launchpad een volledige revisie gegeven. Verbeterd met RGB LED feedback, en snelheid en drukgevoelige pads, Launchpad Pro brengt onbegrensde expressie en creativiteit aan uw muziek.

 

 

 

 

 

 

It's An Instrument - Play It!

Launchpad Pro is een instrument dat is ontworpen voor live performance. De nieuwe RGB-pads worden aangepast aan de kleur van uw clips in de sessieoverzicht van Ableton Live, zodat u in een oogopslag kunt zien welke clips afspelen.

 

Stay in Your Flow

Launchpad Pro is veel meer dan een instrument: het geeft u ook een fijne, directe toegang tot al uw mixercontroles in mid-performance, zodat u in uw stroom blijft. Er hoeft geen aparte mixer modus in te voeren; Druk simpelweg op de mixerfunctietoets (zoals mute of volume), maak een wijziging en laat de knop los om rechtstreeks terug in uw uitvoering te vallen.

 

Scale Mode

Druk op de knop Notities en Shift om Launchpad Pro te schakelen naar Scale Mode. De pads toewijzen zich automatisch aan de notities van een van de 32 toetsen en modi, waardoor het onmogelijk is om uit de sleutel te spelen. Zeven overlappingsopties maken het mogelijk om de relatieve positionering van notities op elke rij te compenseren, terwijl Chromatic 4th Mode de pads aan de chromatische serie houdt, maar de notities van de geselecteerde schaal of modus erop in de kolom.

 

Plug In and Get Started

Launchpad Pro is net zo slank, lichtgewicht en zwaar als de rest van ons Launch-assortiment en kan worden gekoppeld aan meerdere andere Launch-producten, of verbonden met de rest van uw studio of live-installatie.
Het komt met alles wat je nodig hebt om te beginnen, met inbegrip van kabels en software, en kan via USB via bus worden aangedreven. Het is ook klasse compliant en heeft geen bestuurders nodig; Installeer de software gewoon, sluit in en begin met het uitvoeren.

 

 

 

 

 mono chann Specificaties

Harware
64 RGB backlit velocity and pressure sensitive button grid
32 RGB backlit round mode buttons
One setup button
Front LED strip
Orange rubber base mat
High retention USB connector
Two MIDI sockets (3.5mm jack sockets with MIDI din break-out cables)
Power supply connector
Power switch
Kensington Security Slot
Software 

Ableton Live Lite 9 is inbegrepen

Als u al Ableton Live hebt, moet het versie 9 of hoger zijn om te werken met Launchpad Pro. We raden u aan om te updaten naar de laatste versie, aangezien eerdere versies van Ableton Live de Launchpad Pro integratie niet bevatten. Launchpad Pro werkt ook als standaard MIDI controller.

Stroom verbruik
USB bus aangedreven op Mac of pc.
Voeding (meegeleverd) en camera-aansluitkit
USB-camera-adapter (niet inbegrepen) vereist voor gebruik met iOS-apparaten
12V DC voeding inbegrepen
Maximale stroomverbruik 12V DC 1A

 

 

mono chann Afmetingen

Hoogte 29 mm
Breedte 260 mm
Diepte 260 mm
Gewicht 1,22 Kg


Extra informatie

Merk Novation
Kleur Nee